Tamirci İş İlanları

Pozisyon: Tamirci

John Deere Bayisinin servis departmanı için askerliğini yapmış, B sınıfı ehliyete sahip, eli anahtar tutan daha önce tamirle ilgili herhangibi bir yerde çalışmış veya staj görmüş çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyuyoruz çalışma şartları ve maaş için bilgi alabilirsiniz....

Mersin / Tümü Nuh Denizcilik

NUH DENİZCİLİK ( 30 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ İLE ) Yurt içi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı,Vasıfsız Personel Kadrolarında; 25..

İstanbul Anadolu / Kartal DB Schenker Arkas Türkiye

Tercihen Teknik Okul Mezunu - ELEKTRİK-ELEKTRONİK Tercihen 1-2 yıl LOJİSTİK sektöründe deneyimli Tercihen 1-2 yıl ELEKTRONİK ( İADE ,TAMİR , BAKIM , ONARIM) sektöründe deneyimli Ekip Çalışmasına Uyumlu Vardiya ve Mesai sisteminde çalışabilecek ( 2 vardiya sistemi ; 0..

İstanbul Anadolu / Tuzla Avs Vinç Ltd. Şti.

VİNÇ SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA DENEYİMLİ VİNÇ ELEKTRİK USTASI VE MEKANİK TEKNİSYENİ ALINACAKTIR. TUZLA /İSTANBUL..

Konya / Karatay Renmot

firmamızda çalıştırılmak üzere otomobil sektöründe çalışan tamirci ustalar aranmaktadır....

Çankırı / Kızılırmak Konka Aş

Hes şantiyesinde iş makinası ve kamyon motor tamir işlerinde uzman Şantiye tecrübeli eleman alınacaktır...

Bilmesi gerekenleri: İYİ DERECEDE: Su ve Elektrik tesisatları YAPABİLİCEK BİR ŞEKİLDE: Mobilya tamiri,Elektrikli kaynak..

Ankara / Keçiören Feromen İletişim

Keçiörenin ünlü bir caddesi olan Kızlarpınarı caddesinde bulunan iş yerimize Telefon tamirinden anlayan teknik servis arıyoruz...

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE TORNAHANEDE BAKIM ve ONARIM İŞLERİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE, - İLGİLİ MESLEK LİSELERİNİN KAYNAK, TORNA, METAL İŞLEME BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLMUŞ. - KAYNAK OPERATÖRLÜĞÜ ÜZERİNE MYK MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİNE SAHİP. - ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, - KONYA'DA İKAMET E..