Tamirci İş İlanları

Pozisyon: Tamirci
Mersin / Toroslar Denizler Grup

Firmamıza ait taş ocağında çalışacak lastik tamircisine ihtiyaç vardır. İrtibat: Ercan KAHRAMAN - 0533 717 80 16..

Balıkesir / Marmara Dereli Maden

Saraylar Beldesi Marmara BALIKESİR lokasyonunda Kalsit üretimi yapmakta olan madencilik firmamıza aşağıdaki görevleri yerine getirecek nitelikte Kamyon - İş Makinası Tamircisi istihdam edilecektir: * Dizel motordan anlayan * Tercihen oto elektrik konusunda bilgili * Tercihen..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Güverte Denizcilik

*** ACİL *** YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. MAAŞ+MESAİ+İKRAMİYE+SSK+PRİM+SEFER BAŞI PRİMLER+YEMEK+KALACAK YER+6 AYDA 1 MAAŞ ..

Trabzon Yomra ilcesi veya yakınlarında oturan otomobil tamiri bakımı konusunda deneyimli çalışma arkadaşı arıyoruz. Bizimle belli bir uyum içinde çalışacak, açık kapatabilecek, günü kurtaran değil, belli bir hedefi olan çalışma arkadaşlarımızın iletişime geçmesini bekliyoruz. Ayrıca hem kişisel ge..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Taştan Mühendislik

DOĞALGAZ FİRMAMIZA TESİSAT DOĞALGAZ USTASI ARIYORUZ DURUST TEMİZ ÇALIŞAN KİŞİLER BU NUMARA İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ ...

İstanbul Avrupa / Esenyurt LC WAİKİKİ

GENEL NİTELİKLER •Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden tercihen İnşaat bölümlerinden mezun, •Planlama ve Organizasyon becerisi gelişmiş, •Analiz ve raporlama yetkinliği güçlü, •MS Office programlarına hakim, iyi derecede Excel kullanım bilgisine sahip, •Ka..

İstanbul Avrupa / Şişli Plastosan Plastik San A. Ş

İNŞAAT MALZEMELERİNE HAKİM SATIŞ KONUSUNDA DENEYİMLİ DAHA ÖNCE BU İŞİN PAZARLAMASINI VE SATIŞINI YAPMIŞ , ÜRÜNLERİMİZİN SATIŞINI PROJELERE SUNA BİLECEK BİZİ TEMSİL EDECEK SATIŞ UZMANI , İNŞAAT FİRMALARINI TANIYAN VE İKNA YETENEĞİ YÜKSEK PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR. araç..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Rüzgar Denizcilik

Tesisatçı; RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK TESİSATÇILAR ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK+PRİM+SEFER BAŞI PRİMLERİ+6 AYD..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Deha Bilişim Teknolojileri

Firmamız otobüslerde,gemilerde ve vip araçlarda mobil uydu anten tv sistemleri üzerine faaliyet göstermektedir. otobüslerde Montaj ve servise bakabilecek uydu konusunda alanında uzman,askerliğini yapmış aktif araç kullanabilen yaptığı işi seven çalıştığı şirkete sadık eleman alımı yapılacaktır..

Endüstriyel Elektronik Sürücü,Kart v.ss Tamir Ustası aranmaktadır. Kendine Güvenen Konusunda Tecrübeliler Önceliklidir...