TANIMSIZ İş İlanları

Pozisyon: TANIMSIZ

İş TanımıBahçelievler Amerikan Kültür Anaokulu temsilciliğine KURUM MÜDÜRÜ alınacaktırAranan Nitelikler  - Üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği, anaokulu öğretmenliği veya çocuk gelişimi 4yillik  lisans bölümlerinden birinden mezun,..

İş Tanımı Mimari projelerin, Statik ve diğer disiplindeki projeler ile çakıştırılması ve ilgili kontrollerin yapılması Yerinde detay çözümü yapılması, Shopdrawing çizimlerinin hazırlanması Projelerin saha ekibine ve alt yüklenicilere zamanında ulaştı..

İş Tanımı Taşeron ve ekip yönetimi Projelerin uygulanabilmesi için gerekli planlama, organizasyon ve koordinasyonun sağlanması. Elektrik iş programının hazırlanması ve takibi İş programına göre taşeron ilerlemesinin kontrol ve yönetiminin s..

İş Tanımı İlgili iş programına uygun şekilde gerekli kalite ve iş güvenliği kapsamları dahilinde yönetilmesi, İlgili birimlere raporlama yapılması, Malzemenin saha kontrol ve koordinasyonunun sağlanması, Taşeronların ve ekibin yönetilmesi,..

İş Tanımı İlgili iş programına uygun şekilde gerekli kalite ve iş güvenliği kapsamları dahilinde yönetilmesi, İlgili birimlere raporlama yapılması, Malzemenin saha kontrol ve koordinasyonunun sağlanması, Taşeronların ve ekibin yönetilmesi,..

İş Tanımı İnce İşler Şefi'ne bağlı olacak şekilde ince işler kapsamına giren tüm imalatların sahadaki uygulamasından sorumlu olunması. Aranan NiteliklerFirmamızın Adana'da yapımı devam eden üst yapı projesinde görev almak üzere;..

İş Tanımı Projenin uygulanabilmesi için gerekli planlama, organizasyon ve koordinasyonun sağlanması, Gerektiğinde metraj çıkarılması, metraj kontrolünün yapılması, Hakediş hazırlanması ve kontrolünün gerçekleştirilmesi, Taşeron ilerlemesini..

İş TanımıMekanik tesisat projelerinin çizilmesi, kesit ve detayların hazırlanması, revizyonların takibi, diğer disiplinlere ait proje çakıştırmaları vasıtasıyla birimler arası sürekli koordinasyonun sağlanmasıAranan NiteliklerŞirketimizin Ankar..

İş Tanımı Hastane uygulama projelerinde, disiplinler arası ve şantiye ile merkez ofis arasında koordinasyonun sağlanması, Disiplinler arası çizimlerin superpoze yapılması, Gerektiğinde uygulama ve detay çizimleri yapılması.  ..

İş Tanımı FTR ve YGAP Binaları uygulama projelerinin oluşturulmasının sağlanması, Şantiyedeki dizayndan sorumlu kişilere proje süresince gerekli koordinasyonun, yazışmaların ve proje teslimlerinin yapılması, Şantiyenin hızlı ve sorunsuz yürüyebilmesi..