TANIMSIZ İş İlanları

Pozisyon: TANIMSIZ
Ankara / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı Sorumlu olduğu binaya ait elektrik işleri için gerekli olan sevk, idare, yönetim ve yönlendirme, koordinasyonun kurulması, bu doğrultuda her türlü takibin yapılması ve raporlanması, Elektrik iş programlarının yapılması, yaptırılması ve takip edilmesi..

İzmir / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı İş programlarının sahada takibi, sapmaların çıkarılması ve teknik ofise bildirilmesi, Projeye ait keşfin, adam saatin haftalık/aylık gerçekleşme durumunun takibi, sapmaların çıkarılması ve teknik ofise bildirilmesi, Günlük ve haftalık faali..

Ankara / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı Kaba ve İnce İşlerde ölçüm işlerinin yapılması, Saha aplikasyon işlerinin yapılması, Kübaj hesaplarının yapılması. Aranan NiteliklerŞirketimizin Ankara’da yapımını üstlendiği üstyapı projesinde g..

İş TanımıEMTA Grup Şirketlerimizin Teklif, Mühendislik, Proje Yönetimi, İş Geliştirme, Muhasebe Bölümlerinde değerlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun Stajyer arayışımız bulunmaktadır.    Üniversitelerin İşletme, İktisat ..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıETİLER /ULUS/BEŞİKTAŞ'TA BULUNAN ÖZEL KONUT İÇİN GENÇ POLİS EMEKLİSİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler* 40-45 YAŞ ARALIĞINDA * EMNİYET KÖKENLİ * GECE VE GÜNDÜZ ŞİFTİNDE ÇALIŞABİLECEK * TECRÜBELİ *..

İstanbul Avrupa / Tümü AVRUPA ŞAFAK HASTANESİ

İş TanımıŞafak Hastaneler Grubu bünyesindeki Özel Avrupa Şafak Hastanemizde görevlendirilmek üzere 'Göz Hastalıkları Uzmanı' aramaktayız.Aranan Nitelikler  Özel hastane çalışma deneyimine sahip, H..

Aranan NiteliklerVehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları birim ve servislerinde çalışmak üzere ;   -En az önlisans mezunu (tercihen Halkla İlişkiler, Turizm Otelcilik, Muhasebe, vb.) -Tıbbi Sekreterlik / Faturalandırma / Müşteri İlişkileri / Turizm alanları..

İstanbul Avrupa / Tümü Hyatt Regency İstanbul Ataköy

İş TanımıWe are looking for a Commis Chef who is dynamic, creative, pro-active, analytical approached, enthusiastic, innovative and has strong problem-solving skills.To prepare a consistent, high quality product and ensure courteous, professional, efficient and flexible servi..

İstanbul Anadolu / Tümü ISG Airport Hotel

İş Tanımı  Mutfak Standartlarına uygun olarak üretim ve servis yapılması işidir.Aranan Nitelikler    - 1-3 yıl arası deneyim sahibi olan,- Hijyen bilgisi olan,- İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden,..

İstanbul Avrupa / Tümü MTN KALIP

İş Tanımı1. Alınan siparişlerin imalatının gerçekleştirilmesi için, JobDispo (ERP)’da örnek tanımlardan yararlanarak iş tanımını yapmak. 2. İş istasyonlarına iş tanımlarının yapılması, ilgili form ve raporların hazırlanması ve imalat safhalarınd..