Teknik Ressam İş İlanları

Pozisyon: Teknik Ressam
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Berker Laminat

Mobilya ve dekorasyon üretimi yapan firmamıza; Meslek Lisesi, Meslek Yüksek Okulu,Teknik lise veya ön-lisans programlarının Mobilya ve dekorasyon bölümlerinden mezun, Mobilya detaylarına hakim ürün teknik resmini ve detayını çizebilen Autocad iyi derecede kullanabilen ..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Güçlü Makina

Makine imalatını yönlendirebilecek, solidworks ve autocad programlarına hakim Makine Mühendisi veya Makine Teknikeri teknik ressamlar işe alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kameks Eksantrik Milleri

İstanbul, Esenyurt' ta otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamıza makine teknik ressamı arıyoruz. *Autocad ve Ofis programlarını kullanabilen, *Ölçüm bilgisine sahip (Mikrometre, kumpas, , *Tercihen imalat konusunda tecrübeli, *Askerlik hizmetini tamamlamış veya..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Omt Otomasyon

Konusuna hakim, makine teknik ressamı alınacaktır. Solidworks programını iyi derecede bilen ve erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak şarttır. Firma adresine yakın bölgelerde oturanlar tercih edilecektir...

İstanbul Avrupa / Tümü Krompres

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları üreten firmamızda istihdam edilmek üzere; Autocad, Solidworks ve MS ofis programlarını iyi derecede kullanabilen, Aktif şekilde araç kullanabilen, Tercihen imalat konusunda tecrübeli, Tercihen İngilizce veya Almanca bilen Üniversite veya ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Deva Tıbbi Mlz San Tic Ltd Şti

Medikal üretim sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz için solidworks cad ve Esprit Cam programlarına hakim tecrübeli askerliğini yapmış tercihen makine çalıştırmaya hakim Cad/ Cam uzmanları alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe TEKSAN JENERATÖR

Teksan Jeneratör bünyesinde, Sancaktepe' de bulunan fabrikamızda istihdam edilmek üzere; •Meslek Yüksek Okullarının Makine Resim Konstrüksiyon, Makine bölümleri mezunu veya Üniversitelerin Mühendislik fakültelerinden mezun, • En az 2 yıllık iş deneyimine sahip, • 2D/3D çizi..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Artel Elektrik

MAĞAZA VE OFİS İŞLERİ YOĞUNLUKLU - ELEKTRİK TESİSAT (KUVVETLİ AKIM - ZAYIF AKIM ) PROJESİ ÇİZEBİLECEK - AUTOCAD PROGRAMINA HAKİM - BAY/BAYAN ELEKTRİK MÜHENDİSİ, TEKNİK ÖĞRETMEN VEYA TEKNİK RESSAMI ARANMAKTADIR. İŞYERİ KOŞUYOLU ÜSKÜDARDADIR. İ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü TTAF ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

Beylikdüzü'nde bulunan fabrikamıza; * Plastik enjeksiyon kalıpları tasarımı konusunda tecrübeli, teknolojik gelişmeleri takip eden, * Tasarım departmanından gelen kalıp projelerinin CAM programlarının yapılmasını ve CNC aşamalarının yönetimini üstlenecek, * CNC dik işleme m..

İstanbul Anadolu / Kartal Betıs Mühendislik

• Autocad üzerinden proje çizimi yapabilecek, • Konut - okul - avm projeleri için çizim yapacak, • 1- 5 yıl arasında deneyimi olan, • En az 2 yıllık Üniversite mezunu, • MS Office Programlarına hakim, • Autocad programına hakim, • 45 yaşını aşmamış, • Erkek..