Teknik Ressam İş İlanları

Pozisyon: Teknik Ressam
İstanbul Anadolu / Ümraniye Dinamik Hidrolik+pnömatik Ltd. Şti

HİDROLİK VE PNÖMATİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞACAK SoldWorks ve autocad kullanan çizimci Takım arkadaşı arıyoruz.....

İstanbul Anadolu / Ataşehir Enfe Mühendislik

Statik proje ofisinde, betonarme yapıların projelendirmesinde çalışacak 1-2 yıl tecrübeli, yapı teknik lise mezunu yada üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun inşaat/yapı teknik ressamı aranmaktadır...

Kayseri / Melikgazi Royal İlaç

İlanımızı lütfen okuyarak başvurunuz. Şirketimizde makina üretimi ve makina teknik resmi çizimi konularında görev almak üzere, makina bölümü veya benzeri teknik bölümlerden mezun ancak çizim programlarını bilen teknik ressam eleman alınacaktır. Ancak konu ile ilgisiz adaylar değerlendir..

Ankara / Tümü Hmd Mühendistlik

Ağırlıklı olarak GES Projelerinde çalışmak üzere; • Tercihen Üniversitelerin MYO; Makina Ressamlığı, Makine, Konstrüksiyon, İnşaat veya Makine Teknikerliği bölümlerinden mezun • Teknik resim hazırlama, dokümantasyon tecrübesi olan • Autocad, Solidworks ve Excel programlarını..

İstanbul Anadolu / Ümraniye But-San Asansör

Asansör kompenetleri üreten firmamıza; *Autocad bilen *Gelişime açık * insan ilişkileri gelişkin eleman arayışımız bulunmaktadır. * Erkek Adaylar için Askerliğini yapmış olmak şartı aranmaktadır. iş yerimiz Y. dudullu Ümraniye - İstanbuldadır...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Bosphorus Kalıp

Cad programı kullanabilecek veya yetiştirilmek üzere bayan çalışma arkadaşları aranıyor...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Tepa Pano

· Benzer pozisyonda en az 2-3 yıl tecrübesi olan, · Çok iyi derecede SOLİDWORKS poğramını bilen ve 3 Boyutlu Tasarım Programlarını etkin kullanabilen, · MS Office programlarını ( Word/Excel/Powerpoint vs) iyi bilen ve kullanan, · Malzeme Bilgisi olan..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Net Danışmanlık

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, yaklaşık 20 senelik geçmişi olan, dünya çapındaki müşterilerine elektromekanik projelerle özel hizmet veren, kendi alanında Türkiye’deki ilk ve tek üretici şirket olan müşterimizin; AR-GE departmanında çalışabilecek, Makine Teknik Ressamı pozisyonunda bir arayışı b..

İzmir / Tümü Firma Adı Gizli

 20 yılı aşkın süredir MEKANİK TESİSAT alanında; o Otel, o Alışveriş merkezi, o Üretim tesisi, o Eğitim kurumu, o Sosyal tesis, o Hizmet binaları gibi birçok YERLİ VE YABANCI prestijli projeye imza atmış,  Isıtma Soğutma Havalandırma, Yangın Tes..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Rota Sızdırmazlık

Meslek Yüksek Okullarının Makine, Makine Resim Konstrüksiyon veya Meslek-Teknik Liselerinin Makine Ressamlığı bölümlerinden mezun olmuş imalat ve tasarım alanında kariyer hedefi olan, ArGe departmanızda çalışmak üzere yeni mezun ve yetiştirilmek üzere askerlik görevini tamamlamış bay çalışma arkadaş..