Temizlik Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Temizlik Elemanı
İstanbul Avrupa / Esenyurt VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

1500 MAAŞ+200 TL YOL ÜCRETİ+YEMEK+SSK TEMİZLİK VE YEMEK DAĞITIMI 0530 708 13 91 0530 708 13 94..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

Temizlik deneyimi olan başı açık olarak çalışacak görüntüsü ve konuşması düzgün olan gerektiğinde çay ve kahve servisi yapacak prezantabl bayan temizlik personeli alınacaktır. Yapacağı iş Yönetim katı, toplantılar ve misafirlere çay, kahve servisi yapılacak ve ortak alanların temizliğe ..

İstanbul Avrupa / Şişli ARBA

NİŞANTAŞI'NDA BULUNAN ELİT BİR OKUL PROJEMİZDE GÖREVLENDİRMEK ÜZERE BEDENSEL ENGELİ BULUNMAYAN DİKSİYONU DÜZGÜN 25/40 YAŞLAR ARASINDA ŞİŞLİ BÖLGESİNE ULAŞIMI KOLAY BÖLGEDE İKAMET EDEN OFİS TEMİZLİĞİ VE ÇAY KAHVE SERVİSİNDEN ANLAYAN BAY PERSONEL ALINACAKTIR. ÖĞLENDEN ÖNCE 15 DAKİKA , ÖĞLEN ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Timtaş Yönetim

Profesyonel yönetim hizmetleri sektöründe ulusal çapta faaliyet gösteren firmamızın site - rezidans - iş merkezi projelerinde görevlendirilmek üzere temizlik personelleri alınacaktır. GENEL NİTELİKLER Genel ve detay temizlik çalışmalarından anlayan Temizlik makinaları..

İstanbul Avrupa / Şişli ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla ..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Tümü ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

Adana / Seyhan Adanam Halı Yıkama

Yeni Açılacak Olan Halı Yıkama Firmasına; - Halı ve koltuk yıkama konusunda tecrübeli - Diksiyonu düzgün, - Askerliğini yapmış - Evli - 23-33 yaşları arasında - Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek - Ehliye..

İstanbul Avrupa / Şişli Elif Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu

Şişli Mecidiyeköy'de bulunan kız öğrenci yurdumuza bayan temizlik görevlisi aranmaktadır. Yurt temizliğinde veya otel temizliğinde tecrübesi olan, Sorumluluk ve disiplin sahibi, İşini severek yapan, Hijyen konusunda duyarlı, Dinamik, titiz, pratik İletişimi güçlü,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir GKS Güvenlik

ATAŞEHİR'DE BULUNAN SİTE PROJEMİZE DENEYİMLİ UZUN SOLUKLU ÇALIŞMAYI DÜŞÜNEN BAY DENEYİMLİ TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. MAAŞ : 1.700,00 TL + SGK+ ÇALIŞMA SAATLERİ : 08:00 / 17:00 HAFTA SONU 1 GÜN İZİM MÜRACAT : ÖZKAN BEY : 0553 701 19 85..