Temizlik Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Temizlik Elemanı
Ankara / Yenimahalle TAVUK DÜNYASI

Ankara batıket te açılacak olan şubemize gece temizliğinde çalışabilecek ekip arkadaşı alınacaktır. tel: 0542 501 9772 Abdurrahman bey..

İstanbul Anadolu / Üsküdar ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ÖZEL İSTANBUL MEDİPOL HASTANESİ

GENEL NİTELİKLER Türkiye’de sağlık sektöründe başarılı bir geçmişe sahip Medipol Sağlık Grubu’nun Kadıköy’de hizmet veren Medipol Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere; En az ilköğretim mezunu, Ameliyathane alanında en az 1 yıl deneyimli, Hasta güvenliği ve mem..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İstanbul Avrupa / Sarıyer sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. İstanbul Maslak daki projemizde değerlendirmek üzere tecrübeli bay temizlik personeli ihtiyacımız vardır irtibat :..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Şahzen Davet & Balo & Toplantı Salonu

Çekmeköy merkezde bulunan İşyerimize yemek ve temizlik işlerini yapabilecek sabah 09:00 akşam 18:00 saatleri arası çalışacak bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet verme..

Temizlik hizmetinde çalışacak tecrübesi olan veya öğrenmeye acık bayan eleman ihtiyacım var .İnşaat sonrası,merdiven temizliği,halı koltuk yıkama,ofis,daire temizlikleri işi yapılacaktır...

Ankara / Yenimahalle Şah Yapı A. Ş

İNŞAAT MALZ. VE MÜTEAHHİTLİK FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK İŞİNE HAKİM BAYAN ÇAY SERVİSİ VE TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINACAKTIR..