Üretim İş İlanları

Pozisyon: Üretim

Gebze Taysad Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmamızda görevlendirmek üzere MAKİNE OPERATÖRLERİ aranmaktadır. MAKİNE OPERATÖRLERİ İÇİN; En az Lise mezunu Çelik Sektröründe çalışmış olmak, (Tercih sebebidir) Askerliğini tamamlamış, Takım çalışmasına yatkın,..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Buldumbuldum.com

BuldumBuldum.com websitesi ve alışveriş merkezlerindeki 3 şubesi ile Türkiye'nin ilginç ürün ve hediye sektörünün en büyük firmasıdır. İstanbul Mahmutbey'deki ofisinde kişiye özel ve Kurumsal ürünlerimizi hazırlayarak Grafiker Baskı Operatörü olarak çalışmak üzere sorumlu ve uzman pozisyonlarında ek..

Ankara / Yenimahalle Maysan

Ankara Ostim'de bulunan baca ve havalandırma sistemleri üreten fabrikamıza, imalatta çalıştırılmak üzere "vasıflı veya vasıfsız elemanlar" alınacaktır.Görüşmeler yüzyüze şirkette yapılacaktır...

Kocaeli / Çayırova ENGİN METAL

30 yıldır paslanmaz çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalıştırılmak üzere takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. 20-40 yaş arası Tecrübeli ya da tecrübesiz Vasıfsız ya da vasıflı Sevkıyat, paketleme, yükleme-boşaltma ve makine hat..

Kocaeli / Çayırova ENGİN METAL

30 yıldır paslanmaz çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalıştırılmak üzere takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. -20/40 YAŞ ARALIĞINDA -DAHA ÖNCE ÜRETİM HATLARINDA ÇALIŞMIŞ -KENDİNİ YETİŞTİRMEK İSTEYEN -ÖĞRENMEYE AÇIK FORKLİFT KULLANMASINI BİLEN..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Akabe Mutfak Eşyaları

Tercihen daha önce Çelik Mutfak eşyaları sektöründe çalışmış Montaj ve paketleme bölümünde işi takip edip yönlendirebilecek. ürün çıkışını ve eleman çalışmalarını daha verimli hale getirebilecek. Montaj ve Paketleme bölümü için bölüm şefi aramaktayız...

Ankara / Yenimahalle Ums Uğur Metal Sanayi Ltd Şti

Şirket / İş Tanımı Ankara Ostim'de bulunan Çelik Servis Merkezi fabrikamıza, imalatta çalıştırılmak üzere "vasıflı veya vasıfsız elemanlar" alınacaktır. Aranan Nitelikler Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu mezunu Üretim tesisinde en az 1 yıl deneyimli Terci..

Çelik konstrüksiyon sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Dilovası İmes OSB içindeki fabrikasında görevlendirmek üzere Üretim Şefi alınacaktır. Başvuracak adaylarda aranan özellikler: Çelik konstrüksiyon imalatında en az 5 yıl deneyimli Ekip yönetimi konusunda dene..

İstanbul Anadolu / Tümü ENGİN METAL

30 yıldır paslanmaz çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Sevkiyat Bölümü'nde çalıştırılmak üzere takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. -Sevkıyat konusunda deneyimli -Forklift kullanmasını bilen belgesi olan -Tavan vinci kullanmasını bilen belgesi olan -E..

İstanbul Anadolu / Tuzla Atlas Teknik

TUZLA ORHANLIDA LAZER KESİM PLAZMA KESİM KUMLAMA BOYAMA ÜZERİNE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA CNC LAZER KESİM OPERATÖR VE YARDIMCI ALINACAKTIR. İLGİLENEN VE DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTEYEN KİŞİLERİN FİRMAMIZLA İRTİBATA GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR...