Üretim İş İlanları

Pozisyon: Üretim
Ankara / Yenimahalle Arks Sanayi A. Ş

OSTİM OSB DEKİ FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ISIL İŞLEM/TAŞLAMA İŞLEMLERİ KONUSUNDA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ELEMAN ALINACAKTIR...

Kocaeli / Gebze Cryocan

Aranan Nitelikler • Kocaeli – İstanbul Maltepe arasında ikamet eden, • Askerlik hizmetini tamamlamış. Üretim Elemanı Arıyor. İletişim: CEM TURAN – 0 533 153 5179..

Kocaeli / Çayırova ENGİN METAL

30 yıldır paslanmaz çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalıştırılmak üzere takım arkadaşları arayışımız bulunmaktadır. 20-40 yaş arası Tecrübeli ya da tecrübesiz Vasıfsız ya da vasıflı Sevkıyat, paketleme, yükleme-boşaltma ve makine hat..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Akabe Mutfak Eşyaları

Çelik Mutfak Eşyaları sektöründe üretim yapan firmamızda çalışmak üzere torna ustası alınacaktır. kalıpların bakımı tezgah üzerinde genel işlerin..

Bursa / Nilüfer T. M. S. Raf Sistemleri

TERCİHEN MESLEK LİSESİ ELEKTRİK-ELKETRONİK VE METAL BÖLÜMÜNDEN MEZUN; GAZALTI KAYNAK, PUNTA KAYNAK, PRES OPERATÖRÜ, VASIFLI VASIFSIZ, BAY- BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR. MÜRACAATLARIN ŞAHSEN AŞAĞIDAKİ ADRESE YAPILMASI RİCA OLUNUR. ..

Kocaeli / Çayırova Sistem Çelik Yapı Sistemleri

ÇAYIROVADA BULUNAN FABRİKAMIZA SÜREKLİ İŞ GARANTİSİ OLAN GEBZE ÇAYIROVA ESENYALI CİVARINDA OTURAN ÜRETİMDE GÖREV ALACAK ÜRÜNLERİMİZİN İMALAT VE MONTAJ İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK İMALATÇI,KAYNAKÇI VE YARDIMCI ELEMANLAR ALINACAKTIR. www.sistemceli..

Ankara / Yenimahalle Ums Uğur Metal Sanayi Ltd Şti

Şirket / İş Tanımı Ankara Ostim'de bulunan Çelik Servis Merkezi fabrikamıza, imalatta çalıştırılmak üzere "vasıflı veya vasıfsız elemanlar" alınacaktır. Aranan Nitelikler Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu mezunu Üretim tesisinde en az 1 yıl deneyimli Terci..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Enformak Plastik Teknolojileri

1.Talaşlı üretim tezgâhlarının kullanımları, bakımları hakkında bilgi sahibi, 2. Ölçü aletleri ve kullanımları hakkında bilgi sahibi, 3. İletişim becerisine sahip, 4. Takım çalışmasına yatkın, 5. Fiziken ve sağlık açısından işe uygun, 6. Erkek adaylar için askerlik ile ..

Ankara / Yenimahalle Maysan

Ankara Ostim'de bulunan baca ve havalandırma sistemleri üreten fabrikamıza, imalatta çalıştırılmak üzere "vasıflı veya vasıfsız elemanlar" alınacaktır.Görüşmeler yüzyüze şirkette yapılacaktır...

Kocaeli / Çayırova Ritüel Kurumsal Hizmetler

SEKTÖR : METAL FAALİYET : ÜRETİM İŞİN NİTELİĞİ : ÜRETİM YER : TUZLA SERBEST BÖLGE. İSTİHDAM SÜRESİ : DAİMİ VARDİYA : 2 VARDİYA İSTİHDAM : DAİMİ ÇALIŞMA SAATİ : 08:00 - 17:30 / 21:00 - 08:00 MESAİ : VAR HAFTA..