Vale İş İlanları

Pozisyon: Vale

İş Tanımı Hizmet verdiğimiz Premium müşteri araçlarının yerinden alım ve teslim edilme süreçlerinin gerçekleştirilmesini kapsar. Aranan Nitelikler * Tercihen lise mezunu; * En az 10 yıllık B sınıfı ehliyet sahibi , ..

Bursa / Mudanya Poyraz Oto Yıkama

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; tecrübeli Vale alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Emr Vale Park Organizasyon Turizm Gıda

TECRÜBELİ BAY/BAYAN VALE ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA YERİ ETİLER DE DİR. İLGİLİ KİŞİLER : MUHARREM ŞAHİN 0535 865 15 95 HAKAN DOĞAN : 0537 982 86 42..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Studıo Bee Gym Kıds

Studiobeegymkids'te çalıştırılmak üzere, Vardiyalı olarak çalışan, tecrübeli, dinamik çalışma arkadaşları aranmaktadır. T: 0216 408 27 02 GÖZTEPE MAH. YEŞİLBAHAR SOK NO.:9 ÇİFTEHAVUZLAR..

Ankara / Tümü Cumhuriyet Lezzet Dünyası

cumhuriyet lezzet dünyası merkez ve çukurambar şubelerinde görevlendirilmek üzere; *25-40 yaş arası,bay, *iyi derecede araç kullanan, *src ve psikoteknik belgelerine sahip, *titiz araç kullanan, *benzer pozisyonda 1 yıl deneyimli, *dış görünümüne dikkat eden,..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Altıok Turizm

İstanbul Beşiktaş! ta beş yıldızlı bir otel için vale aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar MEDİPOL MEGA HASTANELER KOMPLEKSİ

Birçok ilklerin yaşandığı Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, bir Üniversite Hastanesi olmasının yanı sıra bünyesinde bulunan Genel, Onkoloji, Kalp-Damar Cerrahisi ve Diş Hastaneleri ile Türkiye’nin en fazla branş sayısına sahip hastanesi olma özelliğini de taşımaktadır. Medipol Üniversitesi H..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Alfred Concierge Hizmetleri

ALFRED CONCIERGE SERVICES, Türkiye'de ilk defa Rezidans, Alışveriş Merkezi, ve İş Merkezlerine, 5 Yıldızlı otellerin concierge hizmetlerini taşıyarak Resepsiyon, Bellboy ve Vale hizmeti vermektedir. Uluslararası konforda, güleryüzlü ve güvenli hizmet vererek, hergün yüzlerce misafir ağırlayan ekibim..

İstanbul Anadolu / Tümü Alfred Concierge Hizmetleri

İş Tanımı ALFRED CONCIERGE SERVICES, Türkiye'de ilk defa Rezidans, Alışveriş Merkezi, ve İş Merkezlerine, 5 Yıldızlı otellerin concierge hizmetlerini taşıyarak Resepsiyon, Bellboy ve Vale hizmeti vermektedir. Uluslararası konforda, güleryüzlü ve güvenli hizmet vererek, hergün yüzlerce..

İstanbul Anadolu / Tümü Alfred Concierge Hizmetleri

ALFRED CONCIERGE HİZMETLERİ, Türkiye'de ilk defa Rezidans, Alışveriş Merkezi, Otel ve İş Merkezlerine, 5 Yıldızlı otellerin concierge hizmetlerini taşıyarak Resepsiyon, Bellboy, Doorman ve Vale hizmeti vermektedir. Uluslararası konforda, güleryüzlü ve güvenli hizmet vererek, hergün yüzlerce misafiri..