Vale İş İlanları

Pozisyon: Vale
İstanbul Avrupa / Başakşehir Alfred Concierge Hizmetleri

ALFRED CONCIERGE SERVICES, Türkiye'de ilk defa Rezidans, Alışveriş Merkezi, ve İş Merkezlerine, 5 Yıldızlı otellerin concierge hizmetlerini taşıyarak Resepsiyon, Bellboy ve Vale hizmeti vermektedir. Uluslararası konforda, güleryüzlü ve güvenli hizmet vererek, hergün yüzlerce misafir ağırlayan ekib..

İstanbul Avrupa / Şişli Topoğlu İnşaat

PLAZAMIZIN OTOPARKINDA ÇALIŞMAK ÜZERE PERSONEL ARANMAKTA. EHLİYETİ OLAN ,HER TÜRLÜ ARACI KULLANABİLEN,EKİP ARKADAŞLARIYLA UYUMLU,DİKKATLİ,ÖZENLİ,DENEYİMLİ,25/35 YAŞ ARASI ERKEK ÜCRET+YOL+YEMEK+SİGORTA ADRES:TEŞVİKİYE MAHALLESİ HAKKI YETEN CADDESİ VİTAL FULYA PLAZA NO:23 ŞİŞ..

İş Tanımı Hizmet verdiğimiz Premium müşteri araçlarının yerinden alım ve teslim edilme süreçlerinin gerçekleştirilmesini kapsar. Aranan Nitelikler * Tercihen lise mezunu; * En az 10 yıllık B sınıfı ehliyet sahibi ,..

Muğla / Bodrum Ege Özel Grup

BODRUM' da bulunan "5 yıldızlı Tatil Köyü" projemizde aşağıda belirtilen niteliklere sahip VALE alınacaktır. Bay, Askerliğini yapmış, Asgari B sınıfı ehliyet sahibi, Max. 32 yaşında, İş disiplini ve ciddiyetine sahip, Fizik ve diksiyonu düzgün, güler yüzlü,..

Görev Tanımı Servise alınan araçların atölyelere teslim edilmesi Teslimata hazır olan araçların müşteri memnuniyeti felsefesi doğrultusunda temiz olarak ve zamanında servis danışmanına teslim edilmesi Aranan Nitelikler B sınıfı sürücü ehliyetine sahip..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy VİP ONUR GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ

Arnavutköy bölgesindeki site projemizde görevlendirilmek üzere tercihen Emekli Polis ya da Asker deneyimli vardiya amiri aranmaktadır . Detaylı bilgi için iletişim ; 0212 509 29 11 -- 444 1 812 Ali DEMİR İnsan kaynakları uzmanı ...

İstanbul Anadolu / Ümraniye NOKTA VİP GÜVENLİK

Nokta Vip Güvenlik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Vale ilanlarına göz atabilirsiniz.Nokta Vip Güvenlik Vale ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Smarto Akıllı Ürünler

RESTORANLARIMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE IZGARACILAR ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Gaziantepli Habeş Seyidoğlu Baklavaları

Şirket / İş Tanımı Gaziantepli Habeş Seyidoğlu Baklavaları, 1952 yılında Habeş Seyidoğlu’nun önderliğinde İstanbul’dan çıktığı kalite ve lezzet yolculuğunda insanı, çevreyi ve evrensel değerleri merkeze alan bir anlayışla kurumsallaşarak Türk ve Dünya mutfağının dünya çapında bilinen ve tercih..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Raket Manzara Restaurant

Her türlü araç kullanabilen, daha önce bu işi yapmış olan kılık kıyafetine dikkat eden tercihen; Yeşilköy, Bakırköy, Şirinevler, Küçükçekmece, Zeytinburnu bölgelerinde oturan kişilerin başvurmasını bekliyoruz...