Veteriner İş İlanları

Pozisyon: Veteriner
İstanbul Anadolu / Tuzla Tuzla Veterinerlik

24 Yıldır hizmet verdiğimiz kliniğimize, aktif araç kullanabilen, askerliğini yapmış, idealist ve klinisyenliği seven, en az 1 yıl klinik tecrübesi olan veteriner hekim çalışma arkadaşı arıyoruz...

Kocaeli / Kartepe Sütver

TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK VETERİNER VEYA ZOOTEKNİST ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Petvet Veteriner Kliniği

BEŞİKTAŞ DİKİLİTAŞTA BULUNAN PETVET VETERİNER TIP MERKEZİMİZE; TAM ZAMANLI , TERCİHEN ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ YADA ASKERLİK ENGELİ BULUNMAYAN, B SINIF EHLİYETİ BULUNAN, MESLEKİ ETİK DEĞERLERE ÖNEM VEREN, GÜVENİLİR VE DÜRÜST GECE NÖBETİ TUTABİ..

Konya / Karapınar Kalkan Genetik

Konya Karapınar da bulunan Çiftliğimizde tam zamanlı çalışabilecek tecrübeli bay - bayan veteriner hekim aranmaktadır Maaş kalacak yer ve çalışma koşulları görüşme esnasında bilğilendirilecektir Bilgilendirme tel:05325130464 Beycan Kalkan..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ÖZMER PASTACILIK

Şirketimiz bünyesinde müşterilerimize ve misafirlerimize ikramlarda bulunacak , - Tercihen 5 veya 4 yıldızlı otellerin Servis Departmanında en az 2 yıl deneyim sahibi, - Prezantabl, Genç, Dinamik, Hijyen kurallarına önem veren, - Sunum b..

İstanbul Anadolu / Tuzla Tuzla Veterinerlik

25 yıldır hizmet verdiğimiz kliniğimizde çalışmak üzere,askerliğini yapmış ya da muaf ,aktif araç kullanabilen mesleğini seven idealist veteriner hekim çalışma arkadaşı arıyoruz...

Manisa / Salihli Canpolat Gıda

20-30 Yaşları arasında bayan , bekar , veteriner hekim ihtiyacımız var. Hayvancılık sektöründe küçük baş koyun üretimi için hekim gereklidir. Bekar olması şarttır. Azerbeycan , Kazakistan , Türkmenistan , Özbekistan , Kırgızistan , bu ülke vatandaşları önceliklidir. Bu ülkelerin dışında Gürcistan so..

Tekirdağ / Merkez CARREFOURSA

Tekirdağ Merkez CarrefourSA Hiper Mağazamızın Taze Gıda bölümünde çalışmak üzere Veteriner Hekim arayışımız mevcuttur. - Veteriner Fakültesi mezunu - Tercihen Perakende sektöründe çalışmış - Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış - 27-35..

Tekirdağ / Merkez CARREFOURSA

Tekirdağ CarrefourSA hiper marketimizde görevlendirilmek üzere Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır. Aranan Temel Nitelikler - Gıda Mühendisliği Bölümü mezunu, - Disiplinli ve titiz, - Hijyen kurallarına önem veren, - MS Office uygulamalarına hakim, ..

Konya / Karapınar Kalkan Genetik

Konya Karapınar da bulunan kliniğimizde tam zamanlı çalışabilecek bay - bayan veteriner hekim aranmaktadır Maaş kalacak yer ve çalışma koşulları görüşme esnasında bilğilendirilecektir Bilgilendirme tel:05325130464 Beycan Kalkan..