Veteriner İş İlanları

Pozisyon: Veteriner
İstanbul Avrupa / Sarıyer AŞKUR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

VETERİNER •Üniversitelerin Veterinerlik fakültesinden mezun •Tercihen Lisans veya Yüksek lisans sahibi Akademik bilgiye sahip Yöneticilik vasfı olan •Gıda ve Besin Teknolojileri Bölümü Mezun Adaylar Tercihen •Kalite Yönetim Sistemi kapsamındaki tüm prosedür, talimat, yönetme..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ÖZMER PASTACILIK

Şirketimiz bünyesinde müşterilerimize ve misafirlerimize ikramlarda bulunacak , - Tercihen 5 veya 4 yıldızlı otellerin Servis Departmanında en az 2 yıl deneyim sahibi, - Tercihen 2 Senelik Turizm Meslek Yüksek Okulu Mezunu, - Prezantabl,..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Terakki Catering

VETERİNER •Üniversitelerin Veterinerlik fakültesinden mezun •Tercihen Lisans veya Yüksek lisans sahibi Akademik bilgiye sahip Yöneticilik vasfı olan •Gıda ve besin teknolojileri konusunda uzman •Kalite Yönetim Sistemi kapsamındaki tüm prosedür, talimat, yönetmelik ve yönerge..

Gaziantep / Şehitkamil Efe Pet Veterinerlik

PET KLİNİĞİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DENEYİMLİ VETERİNER HEKİM ARANMAKTADIR..KLİNİĞİMİZDE HEMOGRAM,ULTRASON GİBİ CİHAZLAR BULUNMAKTADIR..AĞIRLIK KEDİ KÖPEK HASTALARIMIZ GELMEKTEDİR. DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYINIZ..

Isparta / Şarkikaraağaç Hasvet Veteriner Kliniği

SORUMLULUK SAHİBİ,GELİŞMEYE AÇIK VE KENDİNE GÜVENEN İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI ,B SINIFI EHLİYETİ OLAN VETERİNER HEKİM ARKADAŞLAR..

Mersin / Tarsus Tek Veterinerlik

HAYVANCILIK SEKTÖRÜNDEN ANLAYAN SATIŞ YAPABİLECEK BAY ELEMAN ARIYORUZ...

Ankara / Çankaya Yakar Group | Ykrport

- Aktif olarak araç kullanabilen, - MS Office programlarına hakim, - Yönetsel vasıflara sahip, çözüm odaklı çalışabilen ve sorumluluk sahibi, - Planlama ve organizasyon yeteneği olan, - Bay adaylar için askerlik görevini tamamlamış, - Büyükbaş hayvancılık konusunda tecr..

Isparta / Şarkikaraağaç Hasvet Veteriner Kliniği

SORUMLULUK SAHİBİ,GELİŞMEYE AÇIK VE KENDİNE GÜVENEN İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI ,B SINIFI EHLİYETİ OLAN VETERİNER HEKİM ARKADAŞLAR..

Konya / Selçuklu Gelişim Ambalaj

ofset baskılı oluklu mukavva sektöründe çalışanlara öncelik verilecektir. çalışma saatlerimiz 08:00-18:30 dur. cumartesi pazar tatil. askari ücret verilecektir. çalışma temposuna ve devamsızlık duruna göre zam olanağı vardır.mesai düzensiz olarak yapılmaktadır. mesaiye kalamayacak arkadaşlar başvuru..

Konya / Karapınar Vesta Hayvancılık A. Ş.

VESTA Hayvancılık A.Ş. Konya Karapınar'daki Büyükbaş Hayvan Çiftliğimize, Tam Zamanlı Veteriner Hekim ve Veteriner Sağlık Teknisyeni Aranmaktadır..