Web Master İş İlanları

Pozisyon: Web Master
Aydın / Kuşadası Oyunfor

Oyunfor firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yazılımcı ilanlarına göz atabilirsiniz.Oyunfor Yazılımcı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Dorset Yapı

Firmamızın sektörü ile ilgili çeşitli web sayfalarının tasarımı, güncellemesi ve en önemlisi SEO çalışması yapacak tam zamanlı çalışma arkadaşı arıyoruz. SEO konusunda en az 2 yıl tecrübesi olmalı. Ümraniye veya çevresinde ikamet etmesi gereklidir. Freelance veya parttime için lütfen başvurmay..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Engin Yapı

Çanakkale Seramik Ana Bayisi Olarak; Aranan Nitelikler ; -E-ticaret sitesi konusunda bilgi sahibi -İkna ve Satış yetenğini olan -Müşterilerimizin taleplerine online ve telefonla yanıt verebilen - Kendini sürekli geleşitirebilen - Satış, pazarlama ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bilezikci Kuyumculuk San Tic Ltd Şti

Kuyumculuk ve takı sektöründe faaliyet gösteren firmamıza Dudullu/Ümraniye veya Kapalıçarşı daki ofisimizde görevlendirilecek(ikamet durumuna göre ) Referans verebilecek, dürüst , güvenilir Yüksek okul vaya üniversite mezunu E Ticaret ve Dijital Pazarlama (online reklam, Goo..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Aytürk Mimarlık

Aytürk mimarlık olarak firmamızın Sultanbeyli'de bulunan ofisine seo uzmanı pozisyonunda çalışacak ekip arkadaşları aramaktayız. Sultanbeyli ve bu bölgelere yakın yerler olursa çok iyi olur. Aranan nitelikler; » SEO konusunda en az 2 yıl deneyimli, » Google Analytics,..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Lns Software

Framework,theme vs kullanarak degil tamamen el yapımı site olusturabilecek, BACKEND/FRONTEND AYIRMAYAN, İKİSİNİDE YAPABİLEN el yapımı basit seviyede de olsa admin yazabilecek, mevcut bir admin paneline istenen özelligi yazabilecek. bootstrap ile tamamen mobil uyumlu siteler g..