Web Master İş İlanları

Pozisyon: Web Master
İstanbul Avrupa / Bakırköy Medicalart

Medicalart New York Kliniğinin tanıtımı amacıyla klinik sitelerinin SEO sunu yapacak uzman arkadaşlara ihtiyaç vardır. Çok iyi derecede İngilizce bilmek dışında şart yoktur...

Aydın / Kuşadası Oyunfor

Aydın Kuşadası'nda İkamet edebilecek php - mysql - javascript - css konularında deneyimli , Google AdWords ve seo da bilgili, takım çalışmasına uyumlu, yeniliklere ve görüşlere acık , esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, sorumluluk sahibi yazılımcı arkadaşlar alınacaktır ...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Firma Adı Gizli

GENEL NİTELİKLER Merhaba, Yeni Açılacak Olan Medya ve Reklam Ajansımıza Seni Arıyoruz! Çevremizde ve Sektörde Seni Sorduk, İçlerinden Hiçbiri Sana Nasıl Ulaşabileceğimizi Bilmediğinden Belki Bu Yol İle Ulaşırız Diye Düşündük. Bizler Medya ve Reklam Ajansıyız “Web Yazılım” Anlamınd..

İstanbul Anadolu / Kartal Kıraç Mağz Moda Tekstil

markamızın satış sitesini takibini yapabilecek deneyimli grefik ve yazılım bilgisine sahip web master aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Bayrakçı İnşaat

FİRMA BİLGİSİ İnşaat ve Metal sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Bayrakcı İnşaat Metal San. ve Tic. Ltd.Şti.’ nin sürekli olan faaliyetleri arasında Çelik Yapı ve Konstrüksiyon, Metal İşleme işlerinin hazırlanması, üretiminin temini ve satışı bulunur. Bunun y..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Garanti Grup

İstanbul Avrupa yakasında hizmet veren 21 yıllık firmamızda tam zamanlı "Webmaster" arıyoruz. Şirkete ait sitelerle ilgilenebilecek, Görsel tasarımlarını halledebilecek, gerektiğinde yeni wordpress hazır temalar kurabilecek. Seo ' ya yabancı olmayan. En az 3 yıl iş den..

İzmir / Balçova Medyatik Fikir

Merhabalar, Medyatik Fikir Reklam Ajansı bünyemize Web Yazılım için takım arkadaşı aranıyor. * Asp.Net Mvc bilgisi olan, * C# diline hakim, * Javascript ve jQuery bilen, * Html5, Css3 ve Less bilen, * Nesne yönelimli düşünebilen, * Sorunla karşılaştı..

İstanbul Avrupa / Tümü Medya13 İnternet Teknolojileri Ltd Şti

E-ticaret şirketimizin İstanbul ofisinde tam zamanlı çalışmak üzere Yazlımcı/WebMaster alınacaktır -Php programlama diline hakim, -En az 3 yıl profesyonel olarak yazılım geliştirme tecrübesine sahip, -Framework tecrübesi olan -Mysql ve mysqli veri tabanına hakim,..

E-ticaret sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren firmamıza İyi derecede php bilen, Çok iyi photoshop kullanabilen, e-ticaret sektöründe çalışmış, wordpress paneline hakim, kategori sorumlusu, ürün ekleme konusunda hızlı ve..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Sentez Bilişim Web Tasarım Hizmetleri

- Wordpress ve Opencart konusunda Uzman... - Photoshop ve diğer grafik programlarına hakim... - Hazır Temalar için Tema Kurulumu ve İçerik Düzeltmelerini Yapabilen... - Modül Yükleme ve Editleme Yeteneğine Sahip... - Php, Html, MySql, Css, Ajax, Bi..