Yedek Parça İş İlanları

Pozisyon: Yedek Parça
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ymt Group Otomotiv San. Ve Tic. Ltdi. Şti.

C EKSEN KULLANABİLEN CAM VE OPERATÖRLÜK YAPABİLEN PROFESYONEL ELEMANLAR ALINACAKTIR...

İzmir / Bornova Ekinci Makine

ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ EN AZ LİSE MEZUNU MS OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM EN AZ B SINIFI EHLİYETLİ ŞİRKETİMİZİN BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE YEDEK PARÇA VE DEPO SORUMLUSU ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tümü Reis Grup A. Ş.

Reis Grup A.Ş. - Yedek Parça Elemanı İş Açıklaması Genel depo düzenin sağlanması ve sürdürülmesi, Gelen malzemelerin raflara yerleştirilmesi, Sevkiyatların raf toplama ve paketleme süreçlerinin hazırlanması Yedek Parça stok sayımlarının yapılması. De..

Oto yedek parça konusunda pazarlama deneyimi olan, - Konya'da ikaamet eden - Askerliğini yapmış - Seyahat manisi olmayan - İnsan ilişkilerinde başarılı,insiyatif kullanabilen - Diksiyonu düzgün,giyimine özen gösteren elemanlar alınacaktır.. ( Dolgun maaş + ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Makelsan Otomotiv

4.levent deki oto yedek parça firmamıza bilgisayar kullanabilen, ehliyetli bay eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Srp

Asgari Lise Mezunu Tercihen Meslek liseleri Motor Bölümü İş Makinaları Yedek parçaları ya da Otomotiv Yedek Parçaları konusunda bilgi sahibi Bilgisayar Kullanabilen Diksiyonu düzgün Yazılı ve Sözlü iletişimi güçlü Ekip Çalışmasına ayak uydurabilecek Planlama ye..

Ağır vasıta veya japon-kore araçları yedek parçaları konusunda pazarlama deneyimi olan, - Askerliğini yapmış - Seyahat manisi olmayan - Konya'da ikaamet eden - İnsan ilişkilerinde başarılı,insiyatif kullanabilen - Diksiyonu düzgün,giyimine özen gösteren elemanlar alınac..

İstanbul Anadolu / Tuzla Adecco Gebze

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özkalıp Amortisör

ÖZ KALIP AMORTİSÖR YEDEK PARÇA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AMORTİSÖR İMALATI YAPAN FİRMAMIZ İÇİN; ÖN MUHASEBE BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK BAYAN PERSONEL ARANMAKTADIR . İLGİLENEN ADAYLARIN CV İLE BAŞVURMALARI VEYA TELEFON İLE ARAYARAK RANDEVU ALMALARI GEREKMEKTEDİR. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özkalıp Amortisör

ÖZ KALIP AMORTİSÖR YEDEK PARÇA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AMORTİSÖR İMALATI YAPAN FİRMAMIZ İÇİN; PLASTİK ENJEKSİYON BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK BAY-BAYAN PERSONELLER ARANMAKTADIR . İLGİLENEN ADAYLARIN CV İLE BAŞVURMALARI VEYA TELEFON İLE ARAYARAK RANDEVU ALMALARI GEREKMEKTEDİR. ..