Yedek Parça İş İlanları

Pozisyon: Yedek Parça
Antalya / Aksu Mızraklı Araç Kiralama

Uluslararası araç kiralama hizmeti vermekte olan firmamızın Antalya Şubesinde görevlendirilmek üzere; - Araç Servis ve Bakım süreci konusunda deneyimli - Yedek Parça ve Stok sürecini yürütebilecek, - Araç mekaniği, parçaları ve motoru konusunda bilgili ve öğrenmeye açık,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Srp

Asgari Lise Mezunu Tercihen Meslek liseleri Motor Bölümü İş Makinaları Yedek parçaları ya da Otomotiv Yedek Parçaları konusunda bilgi sahibi Bilgisayar Kullanabilen Diksiyonu düzgün Yazılı ve Sözlü iletişimi güçlü Ekip Çalışmasına ayak uydurabilecek Planlama ye..

Sakarya / Erenler Ertürk Otomotiv

Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere yedek parça depoda görev alacak, en az lise mezunu, bilgisayar kullanabilen, esnek çalışma saatlerine uyabilecek, tercihen yedek parça ve depo konusunda bilgi sahibi, bay (askerliğini yapmış) personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Srp

Srp firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yedek Parça Depo Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Srp Yedek Parça Depo Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Cvsparts Otomotiv

Cvsparts Otomotiv firmasının aktif ilanlarına veya diğer İthalat - İhracat Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Cvsparts Otomotiv İthalat - İhracat Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Üçel Otomotiv

Üçel Otomotiv firmasının aktif ilanlarına veya diğer Banko Ve Vezne Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Üçel Otomotiv Banko Ve Vezne Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..