Yönetici Adayı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Adayı

İş Tanımı- İngilizce ve diğer dillerde hukuk çevirisi yapabilecek elemanlar aranmaktadır. - Hukuk çevirisinin yanı sıra iş sözleşmeleri, sigorta sözleşmeleri, resmi gazete, ticaret sicil gazetesi vb. türü metinlerin çevirisinin yapılması talep edilecektir...

İş TanımıİSPANYOLCA TEKNİK ÇEVİRİLERİN YAPILMASI. ŞİRKET OFİSİNDE KADROLU VEYA FREELANCE ÇALIŞMA İMKANI VARDIR.Aranan Nitelikler- İSPANYOLCA TEKNİK ÇEVİRİ ALANINDA EN AZ 2 YIL DENEYİM SAHİBİ OLMAK. - TEKNİK ÇEVİRMENLİĞİ PROFESYONEL ..

İş TanımıFRANSIZCA TEKNİK ÇEVİRİLERİN YAPILMASI. AĞIRLIKLI OLARAK OTOMOTİV ÇEVİRİLERİNİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ. ŞİRKET OFİSİNDE KADROLU VEYA FREELANCE ÇALIŞMA İMKANI VARDIR.Aranan Nitelikler- FRANSIZCA TEKNİK ÇEVİRİ ALANINDA EN AZ 2 YI..

İş TanımıARAPÇA TEKNİK ÇEVİRİLERİN YAPILMASI. ŞİRKET OFİSİNDE KADROLU VEYA FREELANCE ÇALIŞMA İMKANI VARDIR.Aranan Nitelikler- ARAPÇA TEKNİK ÇEVİRİ ALANINDA EN AZ 2 YIL DENEYİM SAHİBİ OLMAK. - TEKNİK ÇEVİRMENLİĞİ PROFESYONEL OLARAK Y..

İş TanımıPORTEKİZCE ÇEVİRİLERİN YAPILMASI. ŞİRKET OFİSİNDE KADROLU VEYA FREELANCE ÇALIŞMA İMKANI VARDIR.Aranan Nitelikler- PORTEKİZCE ÇEVİRİ ALANINDA EN AZ 2 YIL DENEYİM SAHİBİ OLMAK. - ÇEVİRMENLİĞİ PROFESYONEL OLARAK YAPIYOR OLMAK...

İş TanımıŞirketimizin tercüme alanında sunduğu yeniliklerin tanıtımı. Tercüme potansiyeli bulunan kuruluşlardan randevu alınması, bu kuruluşlara ziyaret yapılması ve sunum gerçekleştirilmesi. Bu bağlamda müşteriler ile olan ilişkilerin sürekli olarak sıcak tutulması için taki..

İş Tanımı- Sentro Yabancı Dil Hizmetleri 20 yıllık geçmişi olan, Türkiye'nin lider çeviri hizmetleri şirketidir. Yapılacak işin kapsamı: - Potansiyel müşteriler ile temas etmek ve bilgilendirme görüşmeleri yapmak. - Pazar araştırması yaparak yeni pazar mecra..

İstanbul Anadolu / Tümü ING BANK A.Ş.

İş Tanımı  Kredi risk analitiği çalışmaları kapsamında müşteri segmentasyon çalışmalarında bulunmak. Bireysel krediler skorkart geliştirilmesine yönelik data analiz ve modelleme çalışmalarına destek olmak. Periyodik veya ihtiyaçlara dayalı a..

İstanbul Avrupa / Tümü MEDCEM GLOBAL PAZARLAMA A.Ş.

İş TanımıTürkiye’nin en büyük şirketlerinden Eren Holding’in yurtdışı çimento terminal yatırım ve ihracat operasyonlarını yürüten Medcem Global Pazarlama AŞ. için Karadeniz Havzası, Batı-Kuzey Afrika ve Avrupa'da kurulmakta ve kurulacak olan çimento terminal..

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK ..