Yönetici Adayı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Adayı
İstanbul Anadolu / Ümraniye Bir Osgb

* En az MYO mezunu * Satış Pazarlama/Müşteri Temsilcisi alanında 1 yıl tecrübeli, * MS Office programlarını kullanabilen, * ikna kabiliyeti yüksek, * Başarı ve sonuç odaklı, * Ekip çalışmasına ayak uydurabilecek, * Diksiyonu düzgün, * Erkek adaylar i..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Kahve Dünyası

Türkiye genelinde 140'ı aşkın satış noktamızın ULUS'da bulunan mağazasının dinamik ekibinde eşsiz lezzette ürünlerimizin uluslararası hizmet standartlarında sunumunu ve satışını gerçekleştirecek MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ SORUMLUSU aranmaktadır..

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK ..

Kocaeli / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Üniversiteden yeni mezun olmuş, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışmasından keyif alan, Erkek adaylar için tercihen askerlik görevini tamamla..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe İcs Grup

Şirketimizin İSTANBUL ( ANADOLU YAKASI ) merkezlerinde görev yapacak Referans verebilecek Kurumsal firmada en az 3 yıl deneyimi bulunan ( özel güvenlik ve temizlik hizmetleri konusunda ) Üniversite mezunu İlgili kanun ve yönetmeliklere hakim..

Bursa / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Üniversiteden yeni mezun olmuş veya maksimum 2 yıl iş deneyimine sahip, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı..

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK..

Konya / Tümü Ridade Tuvid Tekstil

Ridade Tuvid Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Adayı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ridade Tuvid Tekstil Yönetici Adayı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Bornova Neon Makine

Neon Makine firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kalite Kontrol Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Neon Makine Kalite Kontrol Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Etimesgut Cemilusta Köfte & Balık

ERZURUM FORUM AVM DE YEMEK KATINDA YENİ AÇILAN, RESTORANIMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE, -Takım çalışmasına uyumlu, - Dinamik ve çalışkan, - Müşteri memnuniyetine özen gösteren, - Esnek saatlerle çalışabilen, - Renkli, canlı, enerjik ve arkadaşça bir ortamda çalı..