Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Cemal Aksoy Danışmanlık

Beylikdüzü Beykent'te bulunan firmamıza part time veya full time Telefon trafiği yoğun olduğundan dolayı gerektiğinde ev ortamında da çalışabilek bayan yönetici asistanı alınacaktır...

Ankara / Altındağ Asya Hırdavat

Akyurtta bulunan fabrikamızın Siteler Merkez ofisinde görevlendirilmek üzere BAYAN Yönetici asistanı - Ön muhasebe elemanları alınacaktır.İlgilenen arkadaşların CV'lerini göndermelerini rica ederiz...

İzmir / Konak Asrın Grup

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ya da Yönetici Asistanlığı ile ilgili sertifika programını tamamlamış, Benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyimli, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek, insan ilişkilerinde başarılı,..

Sakarya / Karasu ZETA İK

İşin Tanımı Üst yönetimin (Yönetim kurulu başkan yardımcısı) vereceği görevler doğrultusunda; - Departmanlar Arasındaki Bilgi Akışının Sağlanması, Raporlanmasından Sorumlu Olmak, - Randevu planlamasının yapılması, koordinasyonunun sağlanması, - Şirket içi ve dı..

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde yeni açılan şubemize; diksiyonu düzgün, giyimine özen gösteren, vardiya sistemiyle çalışabilecek deneyimli veya kısa bir eğitim ile hemen başlayabilecek BAYAN ADAYLAR ARIYORUZ. 7/24 Başvuru ve bilgi almak için 0532 478 5100 mobil hattımızdan ulaşa..

-Üniversite mezunu veya Meslek Yüksek Okulları'nın 'Büro Yönetimi ve Sekreterlik' Bölümleri'nden mezun, -Konusunda En Az 4 Yıl Deneyimli -Ms Office Programlarına Hakim -Planlama Ve Organizasyon Yeteneği Kuvvetli -İdari İşler Konularında Bilgi Sahibi -Sözlü Ve Yazılı İ..

İstanbul Avrupa / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Hukuk sektöründe öncü olan müşterimizin Balmumcu’daki bürolarında görev alacak “Yönetici Asistanı” ihtiyacımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler: • Lisans mezunu, • Hukuk Bürosu’nda, Yönetici Asistanı pozisyonunda min. 2 yıl deneyimli, •..

İzmir / Konak Oteldenal (Tatil.com)

*Planlama ve organizasyon yeteneği kuvvetli,idari işler konularında bilgi sahibi olup,yönetebilme kabiliyetine sahip , *MS Office programlarına,Outlook ve takvim randevu programına hakim, *Sözlü ve yazılı iletişim yeteneği güçlü,dış görünüşüne özen gösteren,diksiyonu düzgün, *Telef..

Bursa / Nilüfer Nurfa Gıda Turizim İnşaat

ŞİRKETİMİZE LİSANS MEZUNU DENEYİMLİ ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR..

İzmir / Buca Zigavus Pharma A. Ş.

Kısa bir sürede Türkiye’nin en önemli Dermokozmetik markası haline gelen '' ZİGAVUS PHARMA '' olarak; ekip arkadaşı arıyoruz - Almanya'daki şirkemizle kordinasyonu sağlayabilecek - Resmi yazışmaları takip edebilecek - Çok iyi derecede Almanca bilen..