Yönetici Sekreteri İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Sekreteri
Ankara / Çankaya Sigara Bıraktırma Merkezi

SİGARA KULANMAYAN , DİKSÜYONU DÜZGÜN EN AZ LİSE MEZUNU İŞ SORUMLULUĞU VE İŞ YERİ YÖNETİMİ ÖZELLİKLERİNE SAHİP SAĞLIK PERSONELİ EMEKLİ DE OLABİLİR...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖYDEKİ TEMEL LİSEMİZ DONANIM VIP EĞİTİM İÇİN, GELENLERLE İLGİLENEBİLECEK, TELEFONLARA BAKACAK, GÜLERYÜZLÜ VE PREZENTANL, SEKRETER - HALKLA İLİŞKİLER ELEMANI ARIYORUZ ÇALIŞMA ÜN / SAATLERİ : 6 GÜN / 08.30 - 18.30 ASGARİ ÜCRET+YEMEK..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bent Environmental

GENEL NİTELİKLER Tercihen Meslek liseleri veya Üniversitelerin Büro Yönetimi, Sekreterlik bölümlerinden mezun olmuş, Tercihen Yönetici Asistanı pozisyonunda deneyimli, İngilizce bilen Analitik düşünebilen, pratik hareket edebilen, çözüm odaklı, Detaylara önem veren , sisteml..

İstanbul Avrupa / Eyüp Sarıoğulları Kağıtçılık

MRB GERİ DÖNÜŞÜM İŞİNDE ÇALIŞACAK ÖN MUHASEBE OLARAK ÇALIŞACAK GEREKLİ ÖN GÖRÜŞMELER YÜZYÜZE KONUŞULUR SAYGILAR. MAAŞ 1500 -2000 TL'DİR...

Ankara / Altındağ Vestel Yetkili Servisi

Altındağ ilçesinde Vestel yetkili servisimize tercihen tecrübeli müşteri temsilcisi arıyoruz...

Ankara / Tümü Aysan Elektrik A. Ş.

AYSAN ELEKTRİK A.Ş. ANKARA Temelli AOSB deki Fabrikasın da “Yönetici Sekreter” pozisyonunda çalıştırılmak üzere, üniversitelerin 2 yıllık Büro Yönetimi ve Sekreterlik veya üniversitelerin 4 yıllık İktisadi İdari Bilimler bölümlerinden mezun, ofis telefon trafiğini yönetecek, işini verimli ve sistem..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Fsm Yazılım

İşin Tanımı: Web Tasarım ve yazılım şirketimize i yönetici asistanı ; • Reklam sektörünü tanıyan ve tercihen internet sektöründe minimum 1 yıl deneyimi olan, • Ekip çalışmasına yatkın, girişken, araştırmacı ve dinamik, • Prezantabl, görünüşünün firmayı temsil ettiğine..

ÖZEL DENTPLAZA AĞIZ VE DİŞ POLİKLİNİĞİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN 18-30 YAŞ ARASI BAYAN BANKO GÖREVLİSİ-SEKRETER ARANMAKTADIR. NOT: BAŞVURULAR ŞAHSEN KLİNİĞİMİZE FOTOĞRAFLI ÖZGEÇMİŞ İLE YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. ADRES: ESKİ NUMUNE HASTANESİ-DOĞUM EVİ..

Ankara / Yenimahalle Maysan

-EN AZ LİSE MEZUNU, -TELEFON VE OFİS CİHAZLARINI ETKİN KULLANABİLEN -MS OFFICE PROGRAMLARINA HAKİM -İLETİŞİM YÖNÜ KUVVETLİ -DİKSİYONU DÜZGÜN ,PREZENTABL -SORUMLULUK SAHİBİ,DÜZENLİ VE TİTİZ BAY,BAYAN. -BAYLARIN ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR..

Türkiye'nin en büyük demokratik kitle örgütlerinden biri olan Atatürkçü Düşünce Derneği için tecrübeli, idari ve mali yönetici sekreter aranmaktadır. Yönetici sekreterden beklentiler aşağıya çıkarılmıştır: - Genel merkez ve şubeler arasındaki iletişimi sağlamak - Derneğin web site..