Yönetici Sekreteri İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Sekreteri

Lüks araç satışında deneyimli galeri tecrübesi olan ,firmamıza pozitif yönde katkıda bulunacağına inanan özveriyle çalışacak bay-bayan satış personeli ...

İstanbul Avrupa / Sarıyer Helezon

- prezentabl - Diksiyonu düzgün, - pratik zekalı, - düzenli ve disiplinli, - aynı anda birden fazla işi düzene koyup yönetebilecek, - iş takibi yapabilecek, - kendisine verilen işleri zamanında ve istenildiği gibi yerine getirebilecek, - bir işin neden yapıl..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kameks Eksantrik Milleri

Otomotiv Yedek Parça üretimi yapan firmamızda görevlendirilmek üzere personel alınacaktır. Aranan Özellikler : -Lisans mezunu, -MS Office programlarını kullanabilen, -Tercihen Logo muhasebe programı bilgisine sahip, -İngilizce okuma ve yazma konusunda bilgi sahib..

* Diksiyonu düzgün, güleryüzlü ve dış görünümüne önem veren * İnsan ilişkileri güçlü * MS Office programlarını iyi derece bilen • Telefon trafiğinin yönlendirilmesi • Gelen-giden evrak takibi • Misafirlerin karşılanması • Genel sekreterlik görevlerinin yerine get..

İstanbul Anadolu / Maltepe Özkayalar İnş. San. Ltd. Şti.

DEĞERLİ ADAYLAR İNŞAAT(MUTEAHHİTLIK FİRMASİ) OFİS İÇİ SORUMLULUK SAHİBİ GERÇEKTEN İŞE İHTİYACİ OLAN BAYAN SEKRETER ARANİYOR. İŞ YERİMİZ KÜÇÜKYALIDADIR ÇALIŞMA SAATLERİ SABAH 09 İLE AKŞAM 18 ARASI PAZAR İZİN GÜNÜDÜR. VERİLECEK ÜCRET KARŞILIKLI GÖRÜŞME SONUCU BELİRLENIR. ÇALIŞACAK ARKADAŞLARDAN ARANAN..

Ankara / Akyurt Asya Hırdavat

siteler bölgesine yakın oturan, az 7 yıl tecrübe sahibi bayan ,bay muhasebeciler alınacaktır,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Öztaş Reklam

Açık hava reklam, elektrik ve yazılım sektöründe olan firmamız için aşağıdaki niteliklere uygun eleman aramaktayız. Ümraniye civarında ikamet eden veya Ümraniye ulaşım sorunu olmayan adaylar ve resimli cv'ler tercih sebebi olacaktır. En az Lise mezunu, Bayan, 20-35 yaş arası,..

Ankara / Çankaya Kariyer Adam Eğitim Yazılım

Eğitim sektöründe kurumsal olarak faaliyet gösteren şirketimizde yönetici asistanı ve yetkili olarak çalışacak aktif girişgen güler yüzlü bayan asistanlar arıyoruz. ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLER ŞUNLARDIR: 1. Dış görünümüne özen gösteren, 2. Düzenli ve Çalışma hayatı disiplinine u..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Delta Bilişim Teknolojileri

Güneşli GPLUS'ta yer alan firmamızda görev alacak, bölgeye ulaşımıda mani olmayan sekreteri/asistan aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Oksijen Et

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNE PREZANTABL KİŞİLİĞE SAHİP DİKSİYONU DÜZGÜN GÜLER YÜZLÜ SORUMLULUK SAHİBİ TELEFON TRAFİĞİNİ YÜRÜTEBİLECEK GÜNLÜK SİPARİŞ ALIMLARINI DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE TAKİP EDİP GEREKLİ BÖLÜMLERE BİLDİRECEK GELEN MİSAFİR KARŞILAMASI VE AĞIRLANMASINI EN İYİ ŞEKİLDE YAPABİLECEK BAYRAMPAŞA VE CİVA..