Isparta Eleman İş İlanları

Şehir: Isparta Pozisyon: Eleman
Isparta / Merkez İntegral Jeans

MAGAZAMIZDA ÇALIŞACAK DENEYIMI OLAN SATIŞ TEMSİLCİSİ BAYAN İŞ ARKADAŞLARIMIZ ALINACAKTIR . MÜRACAAT İÇİN MAGAZAMIZA CV İLE BERABER BEKLİYORUZ...

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet n..

Isparta / Merkez Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla bü..

İş TanımıAntalyada faaliyet gösteren zincir mobilya mağazalarımızın uzantısı olacak ISPARTA'da  görev alacak "Satış Temsilcileri" arıyoruz...Aranan Nitelikler Mobilya satışı ve mobilyacılık sektöründe den..

İş Tanımı  Metamar Mermer Granit Madencilik San. ve Tic. A.Ş. Firmamızın ISPARTA Merkez Tesislerinde görevlendirilmek üzere İşyeri Hekimi alınacaktır.   * Çalışanların işe giriş kontrollerinin yapılması , * Şirket bünyesinde gerekli eğitimlerin..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için ISPARTA IYAŞ AVM'de yer alan mağazamızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardımc..

İş TanımıISPARTA da faaliyet gösterecek zincir mağazalarımızda görev alacak "Satış Temsilcileri" arıyoruz...Aranan Nitelikler Mobilya,züccaciye,ev aletleri,beyaz eşya,ev tekstili satışında deneyimli,..

İş TanımıDünya'nın lider GSM operatörü VODAFONE' un, kurumsal satış kanalı olan firmamızın ANTALYA,BURDUR, ISPARTA ofislerimiz için Satış Departmanımızda  görevlendirilmek üzere Kurumsal Müşteri Danışmanı arıyoruz...

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-25 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

İş Tanımı  Isparta ilindeki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,       Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek,..