Isparta Eleman İş İlanları

Şehir: Isparta Pozisyon: Eleman

İş TanımıIsparta'daki birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,   Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat işlemlerini g..

İş TanımıIsparta birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler• En az lise mezunu,• En az C sınıf ehliyetli,• 35 yaşını aşmamış,• SRC Belgesine sahip v..

İş Tanımıİsparta Eğirdir de bulunan Mermer  Ocaklarımızda  Görevlendirilmek üzere " ROKÇU " alınacaktır.Aranan NiteliklerKonusunda en az 5 yıl tecrübeli 30 Yaş ve üzerinde  Ispartada İkamet eden , Yada  Şantiyede kalabilecek..

İş Tanımıİsparta Eğirdir de bulunan Mermer  Ocaklarımızda  Görevlendirilmek üzere " DAĞ KESMECİ " alınacaktırAranan NiteliklerKonusunda en az 5 yıl tecrübeli 30 Yaş ve üzerinde  Ispartada İkamet eden , Yada  Şantiyede kalabilece..

İş Tanımıİsparta Eğirdir de bulunan Mermer  Ocaklarımızda  Görevlendirilmek üzere " SAYALAMACI " alınacaktır.Aranan NiteliklerKonusunda en az 5 yıl tecrübeli 30 Yaş ve üzerinde  Ispartada İkamet eden , Yada  Şantiyede kalabilece..

İş Tanımıİsparta Eğirdir de bulunan Mermer  Ocaklarımızda  Görevlendirilmek üzere " SONDAJCI " alınacaktır.Aranan NiteliklerKonusunda en az 5 yıl tecrübeli 30 Yaş ve üzerinde  Ispartada İkamet eden , Yada  Şantiyede kalabilecek..

İş TanımıIsparta'daki restorantımız için, pide ustası ve ahçı olarak çalışacak elemanlar aramaktayız. Aranan Nitelikler ·        Mesleğinde en az 5-8 yıl deneyimli,·         Türk ve dünya mutfakları konusund..

İş Tanımı Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak, Mal kabul görevlilerine destek vermek, Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak, Müşteri ilişkilerine destek vermek, Mağaza kas..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Isparta Şube Müdürlüğü'nde  Saha Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerIsparta veya çevre ilçelerde ikamet eden,25..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Isparta Şube Müdürlüğü'nde  Montaj Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan Nitelikler          Kaynak - tesisat bilen, veya ..