İstanbul Anadolu Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Aşçı Yardımcısı
İstanbul Anadolu / Kartal İnci Denizcilik

İNCİ DENİZCİLİK, uluslararası ve yurt içi,,YOLCU-TANKER-YÜK GEMİLERİNDE veya özel yatlarda yada turistlik teknelerde çalışmak üzere 1500 ile 4000 usd-euro-tl maaş ile acilen,,,,,, Restoran bölümüne: AŞÇI-AŞÇI YARDIMCISI-GARSON-KOMİ Makine dairesine: MAKİNECİ-ELEKTRİKÇİ..

İstanbul Anadolu / Kartal İnci Denizcilik

İNCİ DENİZCİLİK, uluslararası ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1500 İLE 3500 USD-TL-EURO MAAŞ ile.. Restoran bölümüne: AŞÇI-AŞÇI YARDIMCISI-GARSON-KOMİ Makine dairesine: MAKİNECİ-ELEKTRİKÇİ-TESİSATÇI-KAYNAKÇI-BOYACI-v..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ala Mutfak

Ataşehirdeki kafe/restoranda, mutfakta çalışacak yardımcı aranıyor. İş tanımı; - gunluk olarak hazırlanan sıcak ve soguk yemeklerin yapımı ve sunulması - servise yardımcı olmak - gunluk hazırlanan yemeklerin dışında menüde yer alan ikramların hazırlanması ve sunulması (tost, ..

İstanbul Anadolu / Tümü Çakabey Denizcilik

Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE maaşlarımız..

İstanbul Anadolu / Beykoz Bayteks Mihrabat Korusu

Mihrabat Korusu Cafe -Restuarant olarak 10 yıldır İstanbul'da hizmet vermekteyiz. İşletmemizin Fast-Food bölümünde çalışabilecek -Çay, kahve, tost, hamburger vb ürünlerin hazırlandığı kısımda çalışacak - Dinamik -Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek - Takım çalışmasın..

İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

İstanbul Kozyatağı Kozz AVM'de görevlendirilmek üzere Aşçı Yardımcısı arayışımız bulunmaktadır. İşin Tanımı Tüm hazırlıklarda bölüm şefinin ve bölümde çalışan diğer ustaların istekleri doğrultusunda çalışır. -Tüm mutfağın ve çalışma alanlarının temizlik ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe TEKSAN JENERATÖR

• Lise veya Meslek Lisesi mezunu (tercihen mesleki sertifikaya sahip), • Gıda güvenliği ve hijyen konuları hakkında bilgi sahibi, • Toplu yemek üretimi, porsiyonlama konusunda en az 4 yıl tecrübesi olan, • Titiz ve disiplinli çalışabilen, • Takım çalışmasına uygun, • Es..