İstanbul Anadolu Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Tuzla SOFRA GRUP
İstanbul Anadolu / Maltepe Çınaraltı Restaurant

BOSTANCI'DAKİ Restaurantımıza aşçı ve aşçı yardımcısı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bilge Kalem Eğitim Ve Danışmanlık

Ataşehir’ de yeni açılacak olan Café&Bistro mekanımız’da çalışacak, şef aşçılar aranıyor. Tercihen MYO Aşçılık bölümlerinden mezun ya da kalfalık veya ustalık belgesine sahip A la carte&Bistro restaurantta en az 7 yıl tecrübeli Dünya Mutfağı hakkında bilgi sah..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çamlıca Gıda

TATLISU MAH. GÖKSU CAD.NO:10 ÜMRANİYE İŞYERİMİZE AŞÇI ALIMI YAPILACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

Genel Nitelikler: Benzer ve zincir restoranlarda aşçı veya aşçı yardımcısı olarak çalışmış, Hijyen kurallarına dikkat eden, temiz ve titiz, Dış görünümüne özen gösteren ve kişisel bakımına önem veren, İşini severek yapan, güleryüzlü, 18-30 yaş aralığında AV..

İstanbul Anadolu / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

Restorancılık sektöründe, zincir şubeler şeklinde faaliyet gösteren Gruppo Turizm İşletmelerine bağlı Kırkpınar Lokantalarının Dudullu’da bulunan üretim tesisinde görevlendirilmek üzere; • Benzer ve zincir restoranlarda aşçı veya aşçı yardımcısı olarak çalışmış, • Hijyen kurallar..

İstanbul Anadolu / Maltepe Adres Döner

MALTEPE BAGDAT CADDESİNDE BULUNAN DONERCIYE ACİL DÖNERCİ USTASI ARAMAKTAYIZ. 4 AYDIR HIZMET VERMEKTE OLUP KALİFİYE BİR KADRO KURMA CABASINDAYIZ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Vuran Kebap

YUKARI DUDULLU'DA BULUNAN LOKANTAMIZA; SULU YEMEK VE KEBAP İŞLERİNDEN ANLAYAN BAY VEYA BAYAN AŞÇI ARIYORUZ. EMEKLİLER TERCİH NEDENİDİR...