İstanbul Anadolu Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Kadıköy Yakup Çakıroğlu İnşaat

Aranan Nitelikler • Benzer görevde minimum 3 yıl deneyimi bulunan ( İnşaat firmaların da ), • Diksiyonu düzgün, • Güler yüzlü ve dış görünümüne önem veren, • Kişisel bakım ve hijyenine dikkat eden, • Temiz, titiz ve çalışmayı seven, • Bedenen çalışmaya enge..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çamlıca Gıda

TATLISU MAH.GÖKSU CAD.NO:10 ÜMRANİYE ADRESİNDEKİ İŞ YERİMİZ AŞÇI ALIMI YAPILACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Vapiano Suadiye

İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bulunan Almanya merkezli uluslararası restoranımızda mutfak departmanın'da Aşçı , Aşçı Yardımcısı , Pizzacı veya hazırlık mutfağı olarak çalışacak , hizmet sektöründe kariyer hedefleyen , genç , insan ilişkileri kuvvetli , güleryüzlü , öğrenmeye açık takım arkada..

İstanbul Anadolu / Maltepe Satıroğlu İnşaat

MALTEPE METRO İSTASYONUNDA BULUNAN SATIŞ OFİSİMİZDE PART-TİME ÇALIŞACAK BAYAN AŞÇI ARAMAKDAYIZ... ARANAN KRITERLER; SAĞLIK SORUNU OLMAYAN SSK KESİNLİKLE OLUCAK TEMİZ HİJYENİK 10-15 KİŞİLİK YEMEK YAPABİLECEK MALTEPE CİVARINDA İKAMET EDEN 6..

İstanbul Anadolu / Tümü Edirne Kırkpınar Lokantaları

Genel nitelikler: Zincir restoranlarda min. 3 yıl Şef Aşçı veya Şef Yrd. olarak çalışmış, Dış görünümüne ve kişisel bakımına özen gösteren, Hijyen kurallarını bilen ve uygulayan, 30-40 yaş aralığında, Vardiyalı çalışabilecek ve AVM'lerde bulunan restoran çalışma saatl..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Moda Van Kahvaltı

Kadıköy Moda'daki Kahvaltı Evimize; Deneyimli Bay/Bayan aşçı yardımcısı alınacaktır. Maaş+sgk+yemek mevcuttur...

İstanbul Anadolu / Tümü Erse Denizcilik

BARBAROS DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – S..

İstanbul Anadolu / Tümü BTA DENİZYOLLARI

BTA, 1999 yılında Bilintur Tepe Akfen ortaklığı ile İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali bünyesindeki yiyecek-içecek operasyonunu yürütmek üzere kurulmuştur. Bugün itibari ile Türkiye'nin üç büyük ilindeki havalimanlarında, yurtdışı operasyonlarında ve İstanbul Denizyollarında yiyecek-iç..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bilge Kalem Eğitim Ve Danışmanlık

Ataşehir’ de yeni açılacak olan Café&Bistro mekanımız’da çalışacak, şef aşçılar aranıyor. Tercihen MYO Aşçılık bölümlerinden mezun ya da kalfalık veya ustalık belgesine sahip A la carte&Bistro restaurantta en az 7-10 yıl tecrübeli Dünya Mutfağı hakkında bilgi ..

İstanbul Anadolu / Tümü Barbaros Denizcilik

BARBAROS DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – S..