İstanbul Anadolu Eğitmen / Öğretmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Eğitmen / Öğretmen
İstanbul Anadolu / Ümraniye Yıldırım Kültür Merkezi

EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ SINIF TECRÜBESİ OLAN KENDİ ALANINDA UZMAN ÖĞRENCİ İLETİŞİMİNDE BAŞARILI KENDİNİ GELİŞTİREN ÖZVERİLİ TAKIM RUHUNA AYAK UYDURACAK POZİTİF ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ KAVRAM ÖZEL ÖĞRETİM KURSLARI IHLAMURKUYU ŞUBESİ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Anadolu yakasında bulunan şubelerimize fizik öğretmeni alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özellikl..

İstanbul Anadolu / Pendik Pozitif Bilim

Özel ders merkezimize İngilizce öğretmeni alınacaktır.üniversite öğrencisi de olabilir...

İstanbul Anadolu / Kartal Ahşapça Çocuk Sanat Atölyesi

Atölyemiz kreşlere sanat dersleri vermektedir. Çocuklarla iyi iletişim kurabilen , güzel sanatlar fakültesi mezunu ve en az 1 yıl deneyimi olan öğretmen aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Beykoz Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere; Üniversitelerin Sağlık Bilimleri Fakültesi veya Çocuk Gelişimi Bölümlerinden En Az Önlisans Mezunu Çocuk Gelişimi, Çocuk Psikolojisi vb. Eğitimleri Verebilecek Eğitmen Arayışımız Bulunmaktadır. Çalışma ..

İstanbul Anadolu / Beykoz Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere Tüm Branşlardan Öğretmen - Eğitmen arayışımız bulunmaktadır. Alınacak Kişiler Kendi Alanlarından Lisans veya En Az MEB Onaylı Sertifikaya Sahip Olmaları Gerekmektedir. Çalışma Alanlarımız Belediye Gençlik Merk..

İstanbul Anadolu / Maltepe Bluegym Spor Merkezi

Maltepe Merkezde Yeni Açılan Spor Kulübü'müzde pilates eğitmeni Olarak Görevlendirilmek Üzere; *Pilates reformer ve mat eğitimi olan tecrübeli *Dış görünüşüne özen gösteren *Takım çalışmasına yatkın *İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden *20-40 yaş arası Baya..

İstanbul Anadolu / Beykoz Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere Konservatuar, Güzel Sanatlar Mezunu veya MEB Onaylı Sertifikaya Sahip Tüm Branşlarda Müzik Eğitmenleri Alınacaktır. Çalışma Alanlarımız Belediyelerin Kültür Merkezleridir. İlgilenenlerin Fotoğraflı CV İle Başv..

İstanbul Anadolu / Beykoz Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere Üniversitelerin Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği veya Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünden Mezun Öğretmen - Eğitmen arayışımız bulunmaktadır. Çalışma Alanlarımız Belediye Gençlik Merkezleri, Bilgi Evler..

İstanbul Anadolu / Beykoz Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere Üniversitelerin Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği veya Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümünden Mezun Öğretmen - Eğitmen arayışımız bulunmaktadır. Çalışma Alanlarımız Belediye Gençlik Merkezleri, Bilgi Evleri ..