İstanbul Anadolu Eğitmen / Öğretmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Eğitmen / Öğretmen
İstanbul Anadolu / Beykoz Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere Üniversitelerin Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği veya Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünden Mezun Öğretmen - Eğitmen arayışımız bulunmaktadır. Çalışma Alanlarımız Belediye Gençlik Merkezleri, Bilgi Evleri ve Kad..

İstanbul Anadolu / Beykoz Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere Üniversitelerin Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği veya Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden Mezun Öğretmen - Eğitmen arayışımız bulunmaktadır. Çalışma Alanlarımız Belediye Gençlik Merkezleri, Bilgi Evleri ve Kad..

İstanbul Anadolu / Beykoz Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere Üniversitelerin Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği veya Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden Mezun Öğretmen - Eğitmen arayışımız bulunmaktadır. Çalışma Alanlarımız Belediye Gençlik Merkezl..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Akdeniz Aksu Eğitim Kurumları

Üsküdar'da bulunan dersanemizin (ÖZEL ÖĞRETİM KURSU) ygs-lys ve teog programlarında görevlendirilmek üzere tecrübeli branş öğretmenleri alınacaktır -Ön mülakat'a gelirken cv bulundurulması -Takım çalışmasına yatkın -Öğrencilerle iyi dialog kurabilecek ve bu konular..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Çekmeköy şubelmize matematik öğretmeni alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özelliklerini çok iyi bi..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Parlak Adımlar Anaokulu

Çekmeköy'deki anaokullarımızda çalışmak üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip İngilizce Öğretmenleri alınacaktır. Aşağıdaki niteliklere sahip olmayan ve sadece İngilizce bilgisine sahip olanların başvurmamaları rica olunur. Sadece aşağıdaki niteliklere sahip adaylar değerlendirilecektir. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Guitardaily

Gitar eğitmeni aranıyor Kadıköy civarında yaşıyorsanız, Ders vermeye uygun mekanım yok ve öğrencimin evine gitmek ya da kendi evimde ders vermek profesyonel olmuyor diye düşünüyorsanız, Müzikle ilgilenen insanlar ile aynı havayı soluyabileceğiniz bir yer arıyor..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yeşil Koza Çocukevi

yüksek öğretim kurumlarının çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği, okul öncesi eğitimi öğretmenliği, anaokulu öğretmenliği, çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü, çocuk gelişimi bölümü lisans veya önlisans mezunları öncelikli olmak üzere kız meslek liselerinin çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü mezunu ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bilim Ve Sanat Anaokulu

Ümraniye Atakent'te bulunan anaokulumuza; 2-3-4 yaş grubu için Çocuk Gelişimi mezunu, DENEYİMLİ ana sınıfı öğretmeni alınacaktır. Yakın oturanlar tercih sebebidir. NOT: UZAK OTURANLARIN BAŞVURMAMASI RİCA OLUNUR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Parlak Adımlar Anaokulu

Çekmeköy'deki anaokullarımızda çalışmak üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip İngilizce Öğretmenleri alınacaktır. -Üniversitelerin ilgili alanlarından mezun, -Çocuklarla iletişim gücü yüksek, -Küçük yaş gruplarıyla deneyimi olan, -Yenilikleri ve değişimleri takip eden..