İstanbul Anadolu Forklift Operatörü İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Forklift Operatörü
İstanbul Anadolu / Tuzla İdealseramik

Şirketimizin Tuzla Şifa mahallesinde bulunan fabrikasının Sevkiyat bölümünde FORKLİFT OPERATÖRÜ pozisyonunda çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen şartlara sahip elemanlar arıyoruz. 1- En az İlkokul mezunu, fiziki olarak bir engeli, rahatsızlığı bulunmayan 2- Fiziki olarak güçlü, dina..

İstanbul Anadolu / Tuzla Anahtar Antrepo Ticaret Limited Şirketi

Depo ve Antrepo işletmeciliği yapan İstanbul Tuzla merkezli firmamızın, Çayırova şubesinde görevlendirilmek üzere, FORKLİFT OPERATÖRÜ arıyoruz. • Dikkatli ve titiz çalışma alışkanlığına sahip, • Yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, • Çalıştığı ortamın ve kullandığı e..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Gümüşay Grup

SULTANBEYLİ'DE PREFABRİK ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZA G SINIFI FORKLİFT EHLİYETİ OLAN EN AZ 1 YIL TECRÜBELİ FORKLİFT OPERATÖRLERİ ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Pendik Güçlü İnşaat

şirketimizin deposuna malzeme indirip kaldırabilecek aynı zamanda forklift kunlanabilen ağırlık kaldırabilecek eleman aranıyor...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yeniler Mobilya

Dudullu Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikamızın üretim bölümünde çalıştırılmak üzere, Forklift Operatörü alımı yapılacaktır. Adayların; -En az 4 yıl tecrübeli -İstanbul Anadolu yakasında (Ümraniye, Sancaktepe, Sultanbeyli, Çekmeköy civarı) ikamet etmeleri ve -Aske..

İstanbul Anadolu / Tuzla ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

• En az ilköğretim mezunu, • G Sınıf ehliyete sahip, ( Forklift kullanma ehliyeti ) • Reachtruck ve Forklift kullanımı ile ilgili tecrübesi olan, • Depolama tecrübesi bulunan, • Farklı vardiyalarda çalışabilecek, • Ürün üzerinde bulunan etikette yazanları okuyabilece..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ÖZMER PASTACILIK

GENEL NİTELİKLER -Tercihen Lise mezunu, -Forklift kullanma ehliyetine sahip ( Tercihen ehliyetinde G ibaresi olan ) -Forklift ve Reach Truck konusunda min. 5 yıl tecrübesi olan, -Toyota Reach Truck: BT Reflex F-Serisi'ni iyi derecede kullanabilen, -30 - 40 yaş ar..

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

Basım sektörünün öncülerinden olan şirketimizin Depo alanlarında görevlendirilmek üzere; - En az İlköğretim/ tercihen Meslek Lisesi mezunu, - 25 – 40 yaş arası, - Vardiyalı sistemde çalışabilecek, - İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden "Forklift Operatörü" arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Bsb Asansör

Asansör Sektöründe faaliyet gösteren firmamıza, Forklift operatörlüğü ve firma üretim bölümü genel işlerini yapabilecek Benzer bir pozisyonda en az 2 yıllık deneyim sahibi, Forklift Operatörlük belgesine sahip, Askerlik hizmetini tamamlamış, Erkek; çalışma..

İstanbul Anadolu / Tuzla Sd Forklift Oto Kurtarma Ve Vinç Hiz.

Gebze / Şekerpınarda hizmet veren firmamıza forklift operatörleri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER * En az ilköğretim mezunu * Askerliğini yapmış * Forklift ehliyetine sahip * E sınıfı ehliyeti olup aktif araç kullanabilen * En az 2 yıl forklift tecrubesi o..