İstanbul Anadolu Forklift Operatörü İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Forklift Operatörü
İstanbul Anadolu / Kartal EFOR YÖNETİM

Lojistik Depomuzda çalıştırılmak üzere Forklift Operatörüne ihtiyacımız vardır. Aranan Nitelikler; - En az 3 yıl deneyimli - Lojistik Depoda çalışmış - Forklif Belgesine sahip Maaş + SGK + Yol + Yemek + Mesai..

İstanbul Anadolu / Tuzla Meykurr

*ORHANLI'DA BULUNAN LOJİSTİK FİRMAMIZA ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ FORKLİFT OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR. MAAŞ 1600 TL + AGİ *SERVİS GÜZERGAHLARI ORTA MH- MESCİT MH-AYDINLI-KONAŞLI-ESENYALI-ALT KAYNARCA- SGK-KAVAKPINAR. *ÇALIŞMA GÜNLERİ HAFTA İÇİ 08:00-18:00 CUMARTESİ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Adecco Gebze

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İstanbul Anadolu / Tuzla ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

• En az ilköğretim mezunu, • G Sınıf ehliyete sahip, ( Forklift kullanma ehliyeti ) • Reachtruck ve Forklift kullanımı ile ilgili tecrübesi olan, • Depolama tecrübesi bulunan, • Farklı vardiyalarda çalışabilecek, • Ürün üzerinde bulunan etikette yazanları okuyabilece..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yeniler Mob. End. Mam.

Dudullu Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikamızın üretim bölümünde çalıştırılmak üzere, Forklift Operatörü alımı yapılacaktır. Adayların; -En az 4 yıl tecrübeli -İstanbul Anadolu yakasında (Ümraniye, Sancaktepe, Sultanbeyli, Çekmeköy civarı) ikamet etmeleri ve -Aske..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tim

İstif makineleri sektöründe faaliyet gösteren firmamızda çalıştırılmak üzere ; En az orta öğretim mezunu Değişik tonajlarda Forklift ve depo ekipmanları kullanma becerisine sahip , Başlangıç seviyesinde bilgisayar bilen , Takım çalışmasına yatkın , B ve G sınıfı ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ÖZMER PASTACILIK

GENEL NİTELİKLER -Tercihen Lise mezunu, -Forklift kullanma ehliyetine sahip ( Tercihen ehliyetinde G ibaresi olan ) -Forklift ve Reach Truck konusunda min. 5 yıl tecrübesi olan, -Toyota Reach Truck: BT Reflex F-Serisi'ni iyi derecede kullanabilen, -30 - 40 yaş ar..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Bsb Asansör

Asansör Sektöründe faaliyet gösteren firmamıza, Forklift operatörlüğü ve firma üretim bölümü genel işlerini yapabilecek En az lise mezunu, Benzer bir pozisyonda en az 2 yıllık deneyim sahibi, Forklift Operatörlük belgesine sahip, Askerlik hizmetini tamamla..

İstanbul Anadolu / Tuzla Anahtar Antrepo Ticaret Limited Şirketi

Depo ve Antrepo işletmeciliği yapan İstanbul Tuzla merkezli firmamızın, Çayırova şubesinde görevlendirilmek üzere, FORKLİFT OPERATÖRÜ arıyoruz. • Dikkatli ve titiz çalışma alışkanlığına sahip, • Yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, • Çalıştığı ortamın ve kullandığı e..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çamlıca Metal Ambalaj

İş Tanımı Tedarikçilerden ve üretimden gelen ürünlerin ve malzemelerin sayımı, kabulü, sipariş kontrolü, irsaliyelerin girişinin yapılması ve depo düzenine göre yerleştirilmesi, sevk edilecek ürünlerin hazırlanması ve gönderilmesi irsaliye ve faturaların kesilmesi, stoktan düşülmesi..