İstanbul Anadolu Görevli İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Görevli
İstanbul Anadolu / Ümraniye NOKTA KORUMA GÜVENLİK

ŞERİFALİ DE SOSYETE PAZARININ ORDA 3 BLOKTAN OLUŞAN SİTE PROJEMİZE 25 İLE 35 YAŞ ARALIĞINDA GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP 1 BAY GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMA ŞEKLİ 2 ÇALIŞ 1 İZİN 4 ÇALIŞ 1 İZİN GECE AĞIRLIKLI ŞARTLAR 1750 TL MAAŞ + SSK İLGİLİ KİŞİ ÖND..

İstanbul Anadolu / Beykoz SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere; Marmara Anadolu..

İstanbul Anadolu / Kadıköy SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Size bu zorlu yeni görevi üstlenmeniz için fırsat sunuyoruz...

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet verme..

İstanbul Anadolu / Ümraniye SGA Özel Güvenlik

Güvenlik Sektöründe Türkiye genelinde faaliyet gösteren SGA Güvenlik Ailesi olarak İstanbul'daki projemizde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları aramaktayız. ÜMRANİYE SARAY MAHALLESİNDE Kİ PROJEMİZDE GÖREV ALACAK; - 5188 sayılı kan..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Alternatif Özel Güvenlik A.Ş.

5118 Sayılı Özel Güvenlik Yasasına uygun olarak güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi ile görevlendirilecek; • Ortaokul veya lise mezunu, • 5188 sayılı kanuna uygun olarak Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip, • Üsküdar bölgesinde ikamet eden, • Diksiyonu düzgün, • En..

İstanbul Anadolu / Adalar A&B GRUP ÖZEL GÜVENLİK ve TEMİZLİK

İSTANBUL BURGAZ ADALARA BAY ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA SİSTEMİ: 2 + 2 + 2 NET MAAŞ: 1700 + SGK NOT: ( SABAH KAHVALTISI + ÖĞLE YEMEĞİ + AKŞAM YEMEĞİ ) PROJEMİZDE MEVCUTTUR. PROJE : 10 HAZİRAN İTİBARİ İLE BAŞLAYACAKTIR. ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy NOKTA KORUMA GÜVENLİK

ÇEKMEKÖY DE 6 BLOKTAN OLUŞAN SİTE PROJEMİZE GÜVENLİ KİMLİK KARTINA SAHİP 25 İLE 35 YAŞ ARALIĞI 1 BAYAN GÜVENLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMA ŞARTLARI SABAH 08.00 AKŞAM 20.00 PAZAR PAZARTESİ İZİNLİ ŞARTLAR 1600 TL MAAŞ + SSK İLGİLİ KİŞİ SELÇUK BEY 0532 413 00 ..

İstanbul Anadolu / Tümü Genser güvenlik sistemleri a.ş

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın Maltepe Ofis Park - İş Merkezi projemizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, Bay adaylar için en ..