İstanbul Anadolu Hemşire İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Hemşire
İstanbul Anadolu / Üsküdar Bahçeci Sağlık Grubu

Genel Nitelikler; * Hemşirelik veya ebelik bölümünden tercihen Üniversite mezunu, * En az 1 yıllık iş tecrübesi olan, * İnsan İlişkilerinde başarılı, güler yüzlü, * Takım çalışmasına yatkın, * Sorumluluk sahibi, dikkatli, titiz ve disiplinli, * 30 yaşını aş..

İstanbul Anadolu / Kartal Yasal Sağlık Hizmetleri

Laboratuvarımızda çalışmak üzere tam zamanlı hemşire / sağlık memuru aranmaktadır. EKG ve SFT çekiminde deneyimli Dinamik, işini hızlı yapabilen Dikkatli, tedbirli ve sabırlı Dürüst, güvenilir ve tarafsız Sorumluluk duygusu gelişmiş, mesleki özen ve titizliğe sahip,..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Erkay Sağlık Ve Sosyal Hizmetler

İSTANBUL/ÜSKÜDAR'da Özel Asude Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde çalışacak Tam Zamanlı Hemşire arayışımız vardır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Nehir Osgb

Hemşire, Acil Tıp Teknisyeni veya Sağlık memuru alınacaktır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı onaylı Diğer Sağlık Personeli belgesi almış olması tercih sebebidir...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Epion Sağlık Hizmetleri

Diyabetik ayak ve kronik yara tedavi biriminde çalışmak üzere EHLİYETLİ ve aktif araç kullanabilen hemşire ,Att ve sağlık memuru aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Aytuğlu Hair Trans

Anadolu yakası Batı Ataşehir'de bulununan Estetik Cerrahi kliniğimize yeni mezun hemşire alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Beykoz Hayat Yıldızı

1999 yılından bu yana Sağlık ve Eğitim sektöründe hizmet veren, İstanbul'da faaliyet gösteren ve büyük iki projeyi yöneten firmamızın Ambulans, Kkm, Revir ve Acil Yardım İstasyonlarında görevlendirilmek üzere "PARAMEDİK & ATT & HEMŞİRE" aramaktayız. *Sağlık Meslek Liselerinden ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar ESTEWORLD

İş Açıklaması Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu, İstanbul'da Etiler, Bahçelievler ve Altunizade bölgelerinde 4 şubesi ile 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren estetik ve plastik cerrahi konusunda branşlaşmış bir sağlık kuruluşudur. 2014 yılında, Altunizade'de hizmete giren Estet..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Saruhan Kanbur Aile Sağlığı Merkezi

saruhan kanbur aile sağlığı merkezinde hemşire pozisyonunda görev alacak tercihen çekmeköy yakınlarında oturan ,evlilik yada gebelik düşünmeyen bayan ebe -hemşire -acil tıp teknisyeni çalışma arkadaşı aramaktayız....

Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezimize pazar günleri hariç 08.00-17.30 arasında çalışacak yardımcı sağlık personeli alınacaktır. Adayların en az sağlık meslek lisesi mezunu olması gerekmektedir...