İstanbul Anadolu Hemşire İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Hemşire
İstanbul Anadolu / Üsküdar Bahçeci Sağlık Grubu

Genel Nitelikler; * Hemşirelik veya ebelik bölümünden tercihen Üniversite mezunu, * En az 1 yıllık iş tecrübesi olan, * İnsan İlişkilerinde başarılı, güler yüzlü, * Takım çalışmasına yatkın, * Sorumluluk sahibi, dikkatli, titiz ve disiplinli, * 30 yaşını aş..

İstanbul Anadolu / Ümraniye FRESENIUS MEDİCAL CARE

Grubumuz İstanbul / Ümraniye Diyaliz Kliniğimizde görevlendirilecek, Diyaliz Hemşiresi arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Üniversitelerin ve/veya Sağlık Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun • Tercihen Hemodiyaliz Sertifikasına sahip veya hem..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Erkay Sağlık Ve Sosyal Hizmetler

İSTANBUL/ÜSKÜDAR da Özel Asude Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde çalışacak Tam Zamanlı Hemşire arayışımız vardır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Riskomer Osgb

Riskomer'in Gebze şubesinde görev alacak diğer sağlık personeli sertifikası mevcut tam zamanlı Acil Tıp Teknisyeni, Hemşire, Sağlık Memuru veya Çevre Sağlık Teknisyeni arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Pendik Olgu Ortak Sağlık Güvenlik Birimi

CSGB tarafından onaylı Diğer Sağlık Personeli sertifikasına sahip, OSGB'mizde tam zamanlı olarak görev alabilecek, Tercihen diğer sağlık personeliği konusunda deneyimli, Ekip çalışmasına yatkın, MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen, Çalışmaya istekli, ilet..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Epion Sağlık Hizmetleri

Yara tedavi polikliniği ve mobil (evde sağlık hizmeti )sağlıkta çalışmak üzere farklı pozisyonla için en az 1 yıl deneyimli ehliyetli ve aktif araç kullanabilen hemşire , Att, sağlık memuru ve paramedikler aranmaktadır NOT: Öğrenci, anestezi teknikeri,laborant ve ehliyets..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Op. Dr. Eser Aydoğdu

25/35 yaş arasında estetik ameliyat tecrübesi olan bayan hemşire aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Pendik Hayat Osgb

2013 yılından beri Pendikte faaliyet gösteren OSGB firmamıza tam zamanlı olarak çalışacak aktif olarak araç kullanabilen İşyeri hemşiresi ( DSP ) çalışma arkadaşı aramaktayız. konuyla ilgilenen arkadaşlar mülakat için randevu alabilirler....

İstanbul Anadolu / Kadıköy İstanbul Osgb Tic. Ltd. Şti.

İstanbul Osgb Tic. Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yardımcı Sağlık Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.İstanbul Osgb Tic. Ltd. Şti. Yardımcı Sağlık Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..