İstanbul Anadolu Kurye İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kurye
İstanbul Anadolu / Ataşehir Em Tantuni

A2 ehliyetli moto kurye aranıyor...

İstanbul Anadolu / Kartal Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Kadıköy Bereket Döner

b) Fast-food sektöründe en az 3 yıl benzer pozisyon tecrübesine sahip c) Organizasyon ve takip yeteneğine sahip d) İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü e) Pozitif ve analitik düşünebilen, müşteri odaklı f) Kurum kültür ve kurallarına uyum sağlayabilecek g) Bay ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bereket Döner

a) Yüksek Okul veya Lise mezunu b) Fast-food sektöründe en az 3 yıl benzer pozisyon tecrübesine sahip c) Organizasyon ve takip yeteneğine sahip d) İletişim becerisi ve insan ilişkileri güçlü e) Pozitif ve analitik düşünebilen, müşteri odaklı f) Kurum kültür ve kuralları..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Domino's Pizza

DOMİNO'S İLE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAYA VAR MISIN ? Domino's'ta Sürücü olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino's Restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var. Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalamak senin de elinde! ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Terrace 12

KOŞUYOLU' NDA BULUNAN RESTORANTIMIZA A2 EHLİYETİ OLAN KENDİ MOTORUYLA VEYA ŞİRKETİMİZİN MOTORUYLA ÇALIŞACAK ELEMANLAR ARANIYOR MAAŞ + SSK + AGİ + YEMEK + BAHŞİŞ İLGİLİ KİŞİ : ENES BEY 0544 240 10 00..

İstanbul Anadolu / Kadıköy En Köfte

TECRÜBELİ A2 EHLİYETLİ MOTOR KURYE ARANMAKTADIR. ANADOLU YAKASINA HAKİM..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Muttalip Tutaş

KADIKÖY BÖLGESİNE HAKİM,A2 SÜRÜCÜ BELGELİ MOTORLU-MOTORSUZ ÇALIŞABİLECEK İŞ ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Orsa Gıda Aş

Hamburger restaurantı için motor kurye alınacaktır. maaş + yemek + sigorta tam gün çalışma..

İstanbul Anadolu / Tümü Omuz Omuza

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren alanında lider, kurumsal müşterimiz için engelli kadroda değerlendirilmek üzere “Kurye” arıyoruz. GENEL NİTELİKLER *En az ilköğretim mezunu, *Teknolojiyi yakından takip eden ve teknolojik ürünl..