İstanbul Anadolu Kurye İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kurye
İstanbul Anadolu / Kartal Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.

Çayırova Bölge Müdürlüğü'ne bağlı şubelerimizde değerlendirilmek üzere; En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Ekip çalışmasında başarılı, Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir KFC

Yum! Brands'in en değerli markalarından biri olan KFC Optimum restoranımızda çalışacak A2 MOTOR EHLİYETLİ SÜRÜCÜLER arıyoruz!.. Maaş + Yemek + Yol Parası + Adisyon Primi + SGK ve tüm Yum! markaları içerisinde kariyer imkanları bulunmaktadır. İyi bir yerde çalışmak düşüncesi..

İstanbul Anadolu / Pendik Aras Kargo

İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisinde operas..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Ümraniye Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Maltepe Hacıoğlu

Maltepe de ki restoranımız için A2 ehliyetli motorcu arayışımız var ilgilenen arkadaşlar 0216 441 77 58 telefonu arayabilirler..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Sultan Ev Yemekleri

Ev yemekleri yapan yerimiz için paket servis yapacak eleman arıyoruz. Çalışma saatlerimiz 08:00 / 18:00 Cumartesi Pazar tatil..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Ümraniye Lunch Box

Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren The LunchBox restoran zincirinin 212 AVM şubesi için A2 ehliyetli motorcu aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Ümraniye'ye ulaşım sorunu olmayan - A2 ehliyetine sahip - Ak..

İstanbul Anadolu / Maltepe Niyazibey

Küçükkyalı da bulunan restoranımıza a2 ehliyetli bay moto kurye aranmaktadir..