İstanbul Anadolu Merchandiser İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Merchandiser
İstanbul Anadolu / Kadıköy HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Çocuk Bezi Sektöründe lider müşterimizin ATAŞEHİR bölgede görevlendirilmek üzere, • Rut ..

İstanbul Anadolu / Pendik HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Çocuk Bezi Sektöründe lider müşterimizin PENDİK-TUZLA Bölgesinde Yerel Marketlerde görevlendirilmek ü..

İstanbul Anadolu / Tümü Mass Direct

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir gıda firması için,ANADOLU yakasında çalışacak; Market sektöründe tecrübeli, İnsan ilişkileri başarılı, ikna kabiliyeti yüksek, Rut planı dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, Raf ve depo st..

İstanbul Anadolu / Kartal HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimizin MALTEPE - KARTAL Bölgede görevlendirilmek üzere, • Rut pla..

İstanbul Anadolu / Pendik HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Ambalaj Sektöründe lider müşterimizin ÜMRANİYE - ANADOLUHİSARI - ACIBADEM bölgede görevlendirilmek üz..

İstanbul Anadolu / Tümü HALKA GRUP

Kırtasiye Sektöründe lider müşterimiz için İstanbul Anadolu & Avrupa Bölgelerinde görevlendirilmek / yetiştirilmek üzere; • Rut planı dâhilinde kıratsiye noktalarını ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksik..

İstanbul Anadolu / Tümü Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için Mobil Merchandiser; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Markanın belirlenen satış hedefini en üst seviyeye çıkarmak Markanın rekabet gücünü korumak için mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Klick Film Fotoğraf Tanıtım Hizmetleri

İstanbul Anadolu yakasın da tanıtımını gerçekleştireceğimiz gıda firmasının ürün ve satış destek çalışmalarını yürütmek üzere, zincir ve yerel mağazalarda görevlendirilecek çalışmaya istekli, dinamik adaylar aranmaktadır. Mağaza Sorumlusu olarak çalışacak adaylarda aradığımız özellikler:..

İstanbul Anadolu / Kartal HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Sektöründe lider müşterimizin MALTEPE Bölgede görevlendirilmek üzere, • Rut planı dâhili..

İstanbul Anadolu / Tümü Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için Yaya Merchandiser; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Markanın belirlenen satış hedefini en üst seviyeye çıkarmak Markanın rekabet gücünü korumak için mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ..