İstanbul Anadolu Merchandiser İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Merchandiser
İstanbul Anadolu / Ümraniye HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Çocuk Bezi Sektöründe lider müşterimizin KADIKÖY - ÜMRANİYE bölgede görevlendirilmek üzere, ..

İstanbul Anadolu / Tümü HALKA GRUP

KOZMETİK Sektöründe lider müşterimiz için görevlendirilmek üzere; • Rut planı dâhilinde mağazaları günlük ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, • Sipariş oluşturup ve takibini yapacak,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için Fatih ve Bayrampaşa'da Yaya Saha Temsilcisi (Yaya Merch) arayışındayız; Tanzim - teşhir uygulamalarının yapılması, Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek..

İstanbul Anadolu / Ümraniye HALKA GRUP

KOZMETİK Sektöründe lider müşterimiz için İSTANBUL ANADOLU bölgesinde görevlendirilmek üzere; • Rut planı dâhilinde mağazaları günlük ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, • Sipariş o..

İstanbul Anadolu / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

İş Tanımı Sektörde lider gıda firması için merchandiser bay ve bayan personeller aranmaktadır. Verilen rut dahilinde düzenli mağaza ziyaretlerinde bulunmak, Yetkililerin vermiş olduğu planın uygulanmasını takip etmek, Ürünlerin satış ve stok bilgil..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Mass Direct

Danışmanlığını yaptığımız bir gıda firması için; Carrefour İÇERENKÖY mağazasında 14:00-22:00 saatleri arasında çalışabilecek BAY Merchandiser aranmaktadır. 1404 net maaş+SGK+185 yol+310 TL. ticket..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Mass Direct

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir gıda firması için CADDEBOSTAN bölgesinde çalışacak; Market sektöründe tecrübeli,nsan ilişkileri başarılı, ikna kabiliyeti yüksek,Dış görünümüne önem veren, diksiyonu düzgün,Rut planı dâhilinde mağazaları ziyaret edecek,Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları ya..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Mass Direct

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir gıda firması için Kadıköy bölgesinde çalışacak; Market sektöründe tecrübeli,nsan ilişkileri başarılı, ikna kabiliyeti yüksek,Dış görünümüne önem veren, diksiyonu düzgün,Rut planı dâhilinde mağazaları ziyaret edecek,Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapaca..

İstanbul Anadolu / Ümraniye HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Ambalaj Sektöründe lider müşterimizin ÜMRANİYE - ANADOLUHİSARI - ACIBADEM bölgede görevlendirilmek üz..

İstanbul Anadolu / Pendik Mass Direct

Danışmanlığını yaptığımız sektöründe lider bir gıda firması için Pendik-Tuzla bölgesinde çalışacak deneyimli personel alınacaktır. Şartlar: SGK+1400 TL. maaş+185 TL. yol ücreti+410 TL. Ticket+150 ila 230 TL. arası prim Aranan şartlar; Erkek adayların askerliğini yapmış olması,sek..