İstanbul Anadolu Mimar İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Mimar
İstanbul Anadolu / Ümraniye İmes Mühendislik

Proje çizim konusunda deneyimli (Özellikle TSE ISO23601:2009 ve ISO 7010:2011 standartlarına göre Acil Durum ve Yangın Tahliye Planlarını hazırlayabilecek) deneyimli Mimar ihtiyacı vardır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Artecon Proje Ve Yapı Sistemleri

MİMARİ PROJE VE TAAHHÜT FİRMAMIZA ,MİMAR ALINACAKTIR. AUTOCAD VE OFİS PROGRAMLARI (WORD,EXCEL,VS) İYİ DERECEDE KULLANABİLECEK, OFİS VE ŞANTİYELERDE EŞ ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK, ARAÇ KULLANMASI TERCİH SEBEBİDİR. 3D-MAX KULLANABİLMESİ TERCİH SEBEBİDİR, (ÇALIŞMA ŞEKLİ,TAM ZA..

İstanbul Anadolu / Maltepe Akçınar A. Ş

AUTO CAD KULLANARAK, PROJEYİ OKUYABİLEN VE METRAJ ÇIKARABİLEN İÇ MİMAR / MİMAR ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Kartal İlkem Mimarlık

Ekip Çalışmasına Uyum Sağlayabilen Çalışma Arkadaşı Arıyoruz . En az 2 yıl şantiye deneyimi olan...

İstanbul Anadolu / Kadıköy İmt İnşaat Mühendis Tah. San. Tic. A. Ş

Aranan Nitelikler • Üniversitelerin mimarlık bölümünden mezun • En az 5 yıl ofis tecrübesi bulunan .Şantiye, konut ve okul proje tasarım süreçlerinde tecrübeli, • MS Office programları, AutoCad, 3dmax, Photoshop, SketchUp Netcat programlarına hakim, • Uygulama , detay ve mal..

İstanbul Anadolu / Tuzla Asia Decor

istanbul anadolu bölgesinde bulanan firmamıza iç mimar çalışma arkadaşları arıyoruz.....

İstanbul Anadolu / Ataşehir Stm Mühendislik

- Üniversitenin Peyzaj Mimarlığı bölümünden mezun olan, - Küçükbakkalköy / Ataşehir'de yer alan ofisimizde Peyzaj Mimarı olarak çalışabilecek, - Benzer bir pozisyonda en az 3-5 yıl deneyim sahibi olan, - İyi derecede Autocad ve Microsoft Ofis programlarını kullanabilen, - Ter..

İstanbul Anadolu / Kartal Synd Capital

KARTAL'DA BULUNAN MİMARİ OFİSİMİZE; YAKIN BÖLGEDE İKAMET EDEN BAYAN MİMAR ALINACAKTIR. İRTİBAT: 0216 389 74 20 -507 796 96 08 ŞEREF ŞAHİN..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ernur Büro Malzemeleri

TUZLA DERİ ORGANİZE SANAYİNDE BULUNAN BÜRO VE OKUL MOBİLYALARI ÜRETEN FABRİKAMIZA İÇ MİMAR ARANMAKTADIR..İMALAT TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR TERCİH NEDENİDİR......

İstanbul Anadolu / Maltepe Lts Aydınlatma

Ana Bayilik Sorumluluğunu yüklenmiş olduğumuz Fiberli, LG gibi markaları projelendiriyor ve sonuçlandırıyoruz. Kamu ve özel sektöre ait projelerin aydınlatılmasında, oteller, büyük iş merkezleri, dekoratif iç aydınlatmalar gibi pek çok alanda LED teknolojileri olmak üzere tüm aydınlatma projelerin..