İstanbul Anadolu Mimar İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Mimar
İstanbul Anadolu / Kartal Barel Mimarlık Mühendislik

Barel Mimarlık Mühendislik olarak İstanbul Kartal'daki ofisimize çalışma arkadaşı arıyoruz. *Piyasada çizilen sıradan projelerin aksine nitelikli projeler üretmekteyiz, bu kapsamda aradığımız çalışma arkadaşı da bu vizyona sahip olmalı. *Belediye ruhsat projeleri çizebilen, imar yönetmel..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Beşgen Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, •Büyük ölçekli karma projelerde disiplinler arası proje kontrol ve koordinasyonu yapabilecek •Mimari ve uygulama projelerinin geliştirilmesi ve çözümlenmesi; Statik, Elektrik, Mekanik projelerinin birbiri ile uyumunun sağlanması gibi s..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Continentt Yapı

Universiteden yeni mezun, autocad programını iyi kullanabilen, 3 boyutlu cizim (3ds, Sketchup, vb) programlarına hakim, seyahat engeli (yurtici-yurtdisi) olmayan, mimar/icmimar..

İstanbul Anadolu / Pendik Ncore Mimarlık

Kurtköy’de yapımı devam etmekte olan, ofis ve ticari ünitelerden oluşan projemiz için, şantiye ofisimizde görev almak üzere mimar ve inşaat teknikeri aramaktayız..

İstanbul Anadolu / Tuzla Star Boya İnşaat

- HAKEDİŞ YAPABİLEN DENEYİMLİ ELAMAN  - İSTANBULDA İKAMET EDEN - MS OFFİCE PROGRAMLARINA HAKİM -  SAHA DENEYİMİ OLAN  - ÇALIŞMA GÜNLERİ/SAATLERİ: PAZARTESİ-CUMARTESİ/SAATLERİ: 08:00-17:50..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özcan Ayar Danışmanlık

tuzla da bulunan insaat sektöründe faalıyet gösteren fırmamıza proje mudurlugu vasıflarına sahıp mımar aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Beykoz Betula Peyzaj

FİRMAMIZ PROJE OFİSİNDE GÖREV ALACAK PROJE ŞEFİ PEYZAJ PROJELENDİRME İŞİNİN TÜM AŞAMALARINDA GÖREV ALMIŞ - KONSEPT PROJE - TASARIM - KESİN - UYGULAMA & DETAY PROJE ÇİZİMLERİ - PROJE OFİSİNDE EN AZ 4 YIL - UYGULAMADA 3 YIL BENZER..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Drs Yapı Yatırımları A. Ş.

Bağdat Caddesi ve çevre ilçelerde devam eden şantiyelerimize: -Detay projeleri hazırlayacak, -Teklif alma formatlarını oluşturacak, -Photoshop kullanabilen -Şantiye ve malzeme bilgisi olan mimar alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kartal Tekin Yapı İnş.

Tercihen Autocad ve benzeri proğramlara hakim çizim yeteneği kuvvetli, şantiye de çalışabilecek seyahat engeli olmayan arkadaşlar tercih sebebidir...

İstanbul Anadolu / Kartal Tekin Yapı İnş.

Tercihen Autocad ve benzeri proğramlara hakim çizim yeteneği kuvvetli, şantiye de çalışabilecek seyahat engeli olmayan arkadaşlar tercih sebebidir...