İstanbul Anadolu Öğretmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Anadolu / Üsküdar Özel Kaplumbağa Anaokulu

2016-2017 eğitim-öğretim yılında 15 yıllık tecrübesi ile okul öncesi eğitim sektöründe öncü, Türkiye Özel Okullar Derneği ve Eko Okul üyesi, öğretmenlerinin eğitimine ve gelişimine önem veren kurumumuzda SINIF ÖĞRETMENİ olarak çalışacak, Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği bölümler..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Studıo Bee Gym Kıds

BAĞDAT CADDESİ ÇİFTEHAVUZLAR'DA BULUNAN STUDIOBEEGYMKIDS'TE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ANAOKULU ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR. T: 0216 408 27 02 www.studiobeegymkids.com..

İstanbul Anadolu / Tuzla Yağmurca Anaokulu

Tuzlada faaliyet gösteren eğitim kurumumuza kendine güvenen,sabırlı,iş disiplini olan sınıf öğretmenleri ve yardımcı öğretmenler alınacaktır. Kurumumuz tuzla postane mahallesindedir...

İstanbul Anadolu / Maltepe Helen Doron Maltepe

Helen Doron Maltepe Şubesine dahil olacak, -Üniversitelerin Çocuk Gelişimi Programından mezun ya da Lise (Çocuk Gelişimi) mezunu olup dalında en az 3 yıl tecrübeli olan, -Dinamik, -Mesleğini ve çocukları seven, -Tercihen sigara kullanmayan, -İletişim becerileri yüksek,..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bilgidağı Koleji

BİLGİDAĞI KOLEJİNDE Mutlu ve erdemli bireyler yetiştirme amacı taşıyan değerli sınıf öğretmenlerimizle bir araya geliyoruz. Aranan Nitelikler 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim yılı için değerlendirilmek üzere; Çağdaş eğitim yöntem ve tekniklerine hakim, ..

İstanbul Anadolu / Kartal Ugur Boceğim Anaokulu

9 Yıllık eğitim kurumumuzda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip eğitmen alınacaktır. - Lise çocuk bölümü mezunu, tercihen yüksek okul veya lisans diploması olan - En az 2 yıl öğretmenlik tecrübesine sahip, - 35 yaşını aşmamış, - Kişisel..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Küçük Kitap Anaokulu

ANAOKULUMUZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE LİSANS VEYA ÖN LİSANS MEZUNU DENEYİMLİ ANAOKULU ÖĞRETMENLERİ ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Taktim Bilişim Turizm Eğitim Ltd Şti

Ataşehir ' de faaliyet gösteren FİNAL ÖZEL ÖĞRETİM KURSUMUZDA ( VİP ) görevlendirilmek üzere Kİmya , Fizik ve Matematik branşlarında öğretmen aramaktayız. -Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun -Ygs - Lys müfredatına hakim -Branşında en az üç yıl tecrübeli..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bilim Ve Sanat Anaokulu

Ümraniye Atakent de bulunan MEB'e bağlı Anaokulumuza bütün yaş grupları için çocuk gelişimi mezunu yardımcı öğretmen alınacaktır. Yakın oturanlar tercih sebebidir.( Çocuk Gelişimi mezunu olmayanların başvurmaması rica olunur ) Sadece online başvuru kabul edilecektir...

İstanbul Anadolu / Maltepe Drc Eğitim Kurumları

siz de hızla büyüyen gerçek bir eğitim kurumunda kalıcı olmak istemez misiniz? 12 yıllık profesyonel yapılanma ve amatör ruh içinde yerinizi alınız... Kendine güvenmek,güleryüz,idealizm,grup çalışmalarına uyum,gelişime açık olmak standart, gireceğiniz sınıflar ve tarz opsiy..