İstanbul Anadolu Öğretmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Öğretmen
İstanbul Anadolu / Kadıköy Drc Eğitim Kurumları

ALANINDA KENDİNE GÜVENİYORSANIZ, profesyonel bir tecrübeye sahipseniz, İLETİŞİM GÜCÜNÜZ VE KURUM SADAKATİNİZ YÜKSEKSE, grup çalışmasına uyumlu ,bir bütünün parçaları gibi hareket edebiliyorsanız İDEALİST VE UZUN SOLUKLU, KALICI ÇALIŞMALAR PEŞİNDEYSENİZ sorumluluk sahibi..

İstanbul Anadolu / Maltepe Helen Doron Maltepe

-Applicants for must have an excellent command of the English language, SPOKEN and written. -An academic background is expected (but not a must) – in English, in teaching, or in both – and enthousiasm working with young children or teenagers. -Experience in teaching younger age-groups is..

İstanbul Anadolu / Maltepe Drc Eğitim Kurumları

siz de hızla büyüyen gerçek bir eğitim kurumunda kalıcı olmak istemez misiniz? 12 yıllık profesyonel yapılanma ve amatör ruh içinde yerinizi alınız... Kendine güvenmek,güleryüz,idealizm,grup çalışmalarına uyum,gelişime açık olmak standart, gireceğiniz sınıflar ve tarz opsiy..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Brighterprep

Acıbadem şubemizde birlikte çalışmak üzere özel ders verecek eğitmen aramaktayız. Matematik için başvuru yapacak adaylarda: IB AP matematik dersleri ile ilgili tecrübe aramaktayız. Öğrenci olan kişilerin başvuruları değerlendirilmeyecektir. Belirtile..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Özel Mine Anaokulu

Anaokulumuzda çalışmak üzere sınıf ögretmenleri ve yardımcı öğretmenler aranıyor. Tecrübeli güler yüzlü çocuklarla iletişimi güçlü öğretmenler alınacaktır. Başvurularınızı iletişim bilgilerinden yapılması gerekmektedir. Telefonla iletişime geçebilirsiniz. 0216 621 80 46..

İstanbul Anadolu / Maltepe Neşeli Gökkuşağı Anaokulu

anaokulumuzda çalışacak çocuk gelişimi mezunu montossori eğitimi almış deneyimli öğretmen alınacaktır iletişim numarasından ve cv ile başvurularınızı bekliyoruz Aranan Temel Nitelikler sigara kullanmayan güler yüzlü yenilikçi sorumluluk sahibi adaylar bekleniyor..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Küçük Şeyler Anaokulu

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Eğitim ve Gelişim Akademisi ne bağlı Koşuyolu nda bulunan Anaokulumuzda görevlendirilmek üzere; * Üniversitelerin Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi veya Okul Öncesi Öğretmenliği lisans bölümlerinden mezun ya da önlisans ve kız meslek lisesi..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ataşehir Yapa Anaokulu

Atasehirdeki Anaokulumuza * Okul öncesi alanında deneyimli * Tercihen üniversite mezunu * Takım Çalışmasına yatkın * İletişim becerisi olan * Kuçuk yasta ogretmenlik tecrubesi olan, Tam zamanlı çalişabilecek, mesleğinde ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Brighterprep

Acıbadem şubemizde birlikte çalışmak üzere özel ders verecek eğitmen aramaktayız. İngilizce için başvuru yapcak adaylarda aşağıda belirtilen sınavlardan en az biri ile ilgili tecrübe aramaktayız. GMAT GRE SAT ACT Öğrenci olan kişilerin başvuruları değerlend..

İstanbul Anadolu / Kartal Fide Anaokulu

Anaokuluna öğretmen aranıyor...