İstanbul Anadolu Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Anadolu / Ümraniye Sağlam Yapı A. Ş

Önemli Notlar : 1- Başvurular Sadece Web Üzerinden Yönetilecek Olup Arama Gerçekleştiren Adayların Başvuruları Silinecektir. 2-Resimsiz ve Özensiz CV'ler Değerlendirilmeyecektir 3-Kriterlere Uymayan Adayların CV'leri Değerlendirilmeyecektir. 4-İlanı İncelemeden yapılan başvur..

İstanbul Anadolu / Maltepe Evidea.com

E-ticaret sektöründe genç ve dinamik ekibi ile hızla büyümeye devam eden yabancı sermayeli şirketimiz artık Mağazacılık sektörüne de adım atıyor! Siz de hem deneyimlerinizi kullanıp bu büyümeye katılmak hem de Maltepe'de açılan ilk mağazamızda yer alarak heyecanımıza ortak olmak isterseniz, Satış ek..

İstanbul Anadolu / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Caddebostan Yataşbedding

Yataş Bedding mağazamızda çalışacak satış konusunda deneyimli, diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti güçlü bayan personel alınacaktır...