İstanbul Anadolu Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Satış Danışmanı
İstanbul Anadolu / Maltepe Evidea.com

İşkur İşbaşı Eğitim Programı kapsamında ilk 4 ay sertifika programına devam edecek ve programı tamamladıktan sonra Evidea kadrosuna geçiş yapılacaktır. Bu program kapsamında Evidea'nın Maltepe'de açılan mağazasında görev alacak Satış Danışmanları arıyoruz. En az lise mezunu Kariye..

İstanbul Anadolu / Pendik Oras Oto

İkinci el araç satışı yapılan otomotiv firmamıza dinamik yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek bilgisayar kullanmayı bilen ofis programlarına hakim bayan eleman aranıyor...

İstanbul Anadolu / Pendik Medical Solution

SATIŞTA DENEYİMLİ , AKTİF ARAÇ KULLANAN ,SAHA SATIŞA VE SICAK SATIŞA HAKİM spa ve güzellik merkezlerine cihaz tanıtacak TECRÜBELİ SATIŞÇILAR ARAMAKTAYIZ. İLGİLENENLERİN CV BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLECEKTİR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Batı Mümessillik Dış Ticaret ve Turizm A.Ş.

Outdoor ve ekstrem sporlara ait birçok büyük markayı bünyesinde bulunduran, tekstil ve ekipmanların satışını yapan Adventure Republic Mağazalarında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI -KASİYER arıyoruz. (www.batimumessillik.com) En az lise mezunu Mağazacılık ve satış alanında ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye HALKA GRUP

İŞİN TANIMI Elektrik ve telefon aksesuar satış sektöründe lider müşterimiz için AKASYA Avm’de bulunan mağazamızda görevlendirilmek üzere, • Müşteriye ürünler hakkında bilgi verecek, • Alternatif ürünler sunacak, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmalarını yapacak, • Raf ve ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ece İş Çözümleri

erakende sektöründe kariyer hedefleyen, dinamik, mağazacılığa ilgi duyan" Satış Temsilcisi ve Uzman Satış Danışmanı" pozisyonlarında mağazalarımızda görev alacak takım arkadaşları arıyoruz. Mağazaya gelen müşteri ile ilgilenmek, ürün danışmanlığı yapmak, yeni müşteriler kazandırmak ve ürünün satışın..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Remax İnci Ataşehir

GENEL NİTELİKLER RE/MAX 1973 yılında kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur. Dünya genelinde 100 ülke ve bölgede, 110.000 üzerinde danışman ile hizmet vermektedir. RE/MAX Türkiye Ülkemize fa..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Turuncu Araç Takip

Araç Takip Sektöründe hizmet veren firmamız için İstanbul Bölgesinde aktif sahada satış yapacak satış temsilcisi aranmaktadır. Genel Nitelikler - En Az Lise Mezunu - Saha satış konusunda tercihen minimum 1 yıl deneyimli · Müşteri ile kaliteli ve kalıcı bağlılık oluşt..

İstanbul Anadolu / Tuzla Budives

Budives de toplu gıda satışı yapabilecek tercihen portföyü olan, b sınıfı ehliyetli satış temsilcileri aranmaktadır...