İstanbul Anadolu Stajyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Stajyer
İstanbul Anadolu / Ataşehir Teti Boru A. Ş

autocad bilen yetiştirilip istihdam edilmek üzere stajyer ler arıyoruz..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Caribou Coffee

Caribou Coffee Merkez Ofis' de değerlendirilmek üzere; "Stajyer" arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar • Sorumluluk almaya istekli, sonuç odaklı,ekip çalışmasına yatkın, • İletişimi ve insan ilişkileri kuvvetlli, • Planlama ve analiz becerisi gelişmiş..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Teti Boru A. Ş

Şirketimiz bünyesinde görev almak üzere Muhasebe ve Teklif departmanları için Stajyerler alınacaktır..

Firmalara proje danışmanlığını hizmetinde bulunan şirketimizin Tuzlada bulunan ofisinde görev alacak haftanın 3 günü tam zamanlı çalışacak stajyer alınacaktır. Çalışmaya istekli,gelişime açık, evrak hazırlama ve bilgisayar ofis programlarını kullanmaya istekli,kendilerini geliştirmek ..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Hamer Klima İklimlendirme

İKLİMLENDİRME BÖLÜMÜ OKUYAN DÜRÜST KALİTELİ İŞİ ÖĞRENMEYE EĞİLİMLİ STAJYER ARANIYOR...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Comdata Türkiye

Çağrı Merkezi sektörünün öncü firmalarından Callus bünyesinde staj yapmak üzere; Liselerin ilgili bölümlerinde son sınıf öğrencisi olan, Uzun dönem staj zorunluluğu bulunan, Okul döneminde haftanın 3 günü stajına devam edebilecek, MSOffice programlarına hakim, İletişim ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Teti Boru A. Ş

autocad bilen yetiştirilip istihdam edilmek üzere stajyer ler arıyoruz..

İstanbul Anadolu / Üsküdar SCS GÜVENLİK

GENEL NİTELİKLER Sosyal Medya Stajyeri ( Üniversite) • Sosyal Medya mecralarında sektörel trendleri takip etmek ve raporlamak, • Sosyal Medya'da yaratıcı içerik ve kampanya fikirleri üretmek. • Dijital, sosyal medya ve mobil dünyadaki trendleri yakından takip eden,..

Devlet tarafından sağlanan İŞ-KUR İşbaşı Eğitim Programı sürecinde kadromuza dahil edilmek üzere; İş hayatına yeni başlayacak arkadaşlar için Pozitera Akademi bünyesinde ,Dayanıklı Tüketim Malları ve Beyaz Eşya sektöründe faaliyet gösteren dünya lideri müşterilerimizin, zincir teknoloji..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tarhan Bera Otomotiv

Kozyatağı lokasyonumuzda , İthalat ve İhracat departmanlarında ; -Stajyer şartlarında çalışabilecek, -Ticari alanda mesleki tecrübe sahibi olmak ve ilgili bölümlerde kendini yetiştirmek isteyen, -İlgili üniversitelerin öncelikle Dış Ticaret ve Uluslararası Ticar..