İstanbul Anadolu Stajyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Stajyer
İstanbul Anadolu / Ümraniye Evgör Mobilya

Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma vizyonu ile 2004 yılında kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve uyguladığı başarılı stratejiler ile alanında sayılı firmalardan biri haline gelmiştir. Ürünleriyle, bugüne kadar yaklaşık 50 bin ailenin evine giren ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Comdata Türkiye

Çağrı Merkezi sektörünün öncü firmalarından Callus Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş. bünyesinde staj yapmak üzere; Üniversitelerin İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, Halkla İlişkiler, Psikoloji, Muhasebe / Finans, Grafik / Web Tasarım bölümlerinde öğrenci olan, İletişim y..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tarhan Bera Otomotiv

Şirket bünyemizde; aşağıda belirtilen departmanlarda görev alabilecek, İLGİLİ BÖLÜMLER -Turizm ve Otelcilik -Dış Ticaret -Büro Yönetimi ve Sekreterlik -Halkla ilişkiler -Bilişim, Bilgisayar ve Elektronik -Hukuk **Hukuk departmanında staj görecek..

İstanbul Anadolu / Tuzla Özgü İdari Hizmetler

TUZLA'DA BULUNAN MERKEZ OFİSİMİZİN MUHASEBE DEPARTMANINDA İŞKUR STAJYER PROJESİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMEK ÜZERE STAJYER ALINACAKTIR. Aranan Nitelikler -İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden,(Tuzla/ Pendik/ Kartal), -Tercihen Üniversitelerin Muhasebe, Maliye..

İstanbul Anadolu / Tuzla Özgü İdari Hizmetler

TUZLA'DA BULUNAN MERKEZ OFİSİMİZİN İŞE ALIM DEPARTMANINDA İŞKUR STAJYER PROJESİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMEK ÜZERE STAJYER ALINACAKTIR. Aranan Nitelikler -İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden,(Tuzla/ Pendik/ Kartal), -Tercihen;İnsan Kaynakları,Çalışma Ekonom..

İstanbul Anadolu / Tümü Net Danışmanlık

Net Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer İnsan Kaynakları Stajyeri ilanlarına göz atabilirsiniz.Net Danışmanlık İnsan Kaynakları Stajyeri ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Beliz Bayrak Matbaa

FİRMAMIZIN GRAFİK TASARIM İŞLERİNDE YARDIMCI OLARAK YETİŞECEK STAJER ARKADAŞLAR Adayların Tuzla ya tek vesait mesafesinde olmaları Diksiyonu düzgün, bilgisayar kullanmasını yeterince bilen, giyimine özen gösteren ve sigara kullanmamaları tercih nedeni olacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özdilek Hukuk Bürosu

Özdilek Hukuk Bürosu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Stajyer Avukat ilanlarına göz atabilirsiniz.Özdilek Hukuk Bürosu Stajyer Avukat ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..