İstanbul Anadolu Süpervizör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Süpervizör
İstanbul Anadolu / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

-İnsan kaynakları birimi ile ortak çalışma yaparak. -Ekip seçme , kurma, yönlendirme yapabilecek. -Organizasyon, iş takibi ve sonuçlandırılması konularında aktif rol alabilecek. Ekip yönetme ve kordinasyon yeteneğine sahip. Planlama , analiz yeteneği güçlü , çözüm-son..

İstanbul Anadolu / Beykoz Happy İnsan Kaynakları

İşin Detayı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, finansal risk tabanlı ve sigorta destekli projeler geliştiren kurumsal müşterimiz için "Tahsilat Ekibi Supervisor" arayışımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler: • Üniversite veya yüksekokul mezunu, • Çağ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup, Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerinden biridir. Sizde bu oluşuma dahil olmak istiyor..

İstanbul Anadolu / Tümü Klick Film Fotoğraf Tanıtım Hizmetleri

Tanıtımını gerçekleştireceğimiz gıda firmasının ürün ve satış destek çalışmalarını yürütmek üzere, zincir ve yerel mağazalarda görevlendirilecek çalışmaya istekli, dinamik adaylar aranmaktadır. - Üniversite Mezunu - Gıda ürünü satış ve tanıtımını yapabilecek düzeyde iletişim becerisine s..

İstanbul Anadolu / Tümü Facility İstanbul Araştırma Hizmetleri

Araştırma Firmamızda Türkiye genelinde istihdam edilmek üzere deneyimli Anketör ve Süpervizörler ile yetiştirilmek üzere adaylar aranıyor. Ofis içerisinde veya dışarıda proje bazlı ya da tam zamanlı çalışabilecek adaylarda istenen Özellikler; * En az Lise Mezunu * ..

Hizmet vermekte olduğumuz BEYAZ EŞYA sektöründe tanınmış bir dünya markası olan müşterimize bağlı olarak, Görev aldığı bölgede kendisine bağlı olarak çalışan promotör, full/part time tanıtım ekibinin yönetim ve organizasyonunu yapacak, Sorumlu olduğu bölge içerisinde bulunan noktaları ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Tribal

Tribal firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Organizasyon Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Tribal Saha Organizasyon Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arveda Araştırma

ARAŞTIRMA SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ SAHA SÜPERVİZÖRLER ARANIYOR LİSE, YÜKSEK OKUL, ÜNİVERSİTE MEZUNU, DİKSİYONU DÜZGÜN, OFİS PROGRAMLARINI ETKİN KULLANABİLEN, KENDİNE GÜVENEN, EKİP ÇALIŞMALARINDA KABİLİYETLİ ÇÖZÜM ODAKLI, PROAKTİF anketor.com.tr..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Fikir Araştırma

İstanbul genelinde, görsel medyada yayınlanan, gıda, temizlik, bilişim, elektronik, otomotiv, bankacılık ve birçok sektörlerde tüketim ürünleri üreten markaların hazırlık aşamasındaki reklamlarının beğeni düzeyini ölçmek amacıyla stüdyo, saha grup anket çalışmalarında bizimle çalışacak bay-bayan per..