İstanbul Anadolu TANIMSIZ İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: TANIMSIZ

İş TanımıDR. HASAN FINDIK GÜZELLIK ESTETIK MERKEZİN'de çalışabilecek Plastik Cerrahi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Hemşirelik bölümlerinden mezun, İstabul Anadolu yakasında ikamete eden,..

İstanbul Anadolu / Tümü Veni Vidi Göz Grup

İş Tanımı   Aranan Niteliklerİstanbul Anadolu Yakası'nda (Tercihen Bostancı, Küçükyalı, Maltepe civarında) oturan En az lise mezunu Vardiyalı çalışabilecek İletişim ve ikna becerisi yüksek Sabırlı, çözüm ..

İstanbul Anadolu / Tümü ÖZEL ERDEM HASTANESİ

İş TanımıHastahanemizin arşiv bölümünde görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler- Üniversitelerin tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik vb. bölümlerinden mezun, - Tercihen hastane tecrübesi bulunan, - Ekip çalışmasına yatkın, - S..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerMerkezi İstanbul ŞİŞLİ olan İşletmemizde ÖN MUHASEBE departmanımız için,   EXCELL VE WORD KULLANABİLEN , LOGO MUHASEBE PROGRAMINA HAKİM , İŞ TAKİBİ KONUSUNDA DÜZENLİ DİKKATLİ VE SONUÇ ODAKLI , YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA AL..

İstanbul Anadolu / Tümü Club Jolly Turizm ve TİC. A.Ş

İş TanımıŞirketimizin Genel Müdürlük ofisinde görevlendirilmek üzere “Acenteler Müdür Yardımcısı” arayışımız mevcuttur.Aranan Nitelikler Tercihen Üniversitelerin Turizm ile ilgili bölümlerinden mezun, Turizm sektörün..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları İstanbul Ataşehir temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere ANAOKULU MÜDÜRÜ aranmaktadır.  Aranan Nitelikler  4 yıllık üniversitelerin;okul öncesi ögretmenlği bölümünden mezun Meb e bağlı anao..

İş TanımıİSTANBUL AVRUPA YAKASINDA FAALİYET GÖSTEREN HASTANEMİZEAranan Nitelikler  Uzmanlık alanı ile ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden, Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımlarında deneyimli, Hasta m..

İş TanımıBAYAN ASİSTANLAR ARANIYOR 30.05.2012 yılından bu yana, Dünya Bankası ve Avrupa Birliği üzerinden biri kuruluş ve başlangıç, diğeri 20 yıl ihracat destekli iki ayrı özgün hibe projesi üzerinde çalışan ve final aşamasına gelmiş olan şirketimizin üst düzey yönet..

İş TanımıMODERATÖR Röportaj yönetecek deneyimli moderatör arıyoruz.  ..

İstanbul Anadolu / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıÇEKMEKÖY ŞUBEMİZE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.Aranan NiteliklerÇEKMEKÖY ŞUBEMİZE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR...