İstanbul Anadolu TANIMSIZ İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: TANIMSIZ
İstanbul Anadolu / Tümü Club Jolly Turizm ve TİC. A.Ş

İş Tanımı Satışa sunulacak olan münferit turların sisteme tanımlanarak, satışa açılması, Satış departmanlarından ve acentelerimizden gelen taleplerin karşılanması, Yurt Dışı Global Tedarikçi rezervasyon sistemlerinin kullanımı, Yurt Dışı Gl..

İstanbul Anadolu / Tümü Club Jolly Turizm ve TİC. A.Ş

İş Tanımı     Yurt içi kültür turlarımızda görev alacak tecrübeli ve yetiştirilmek üzere tur lideri (apranti) arayışımız mevcuttur. Aranan Nitelikler Üniversitelerin Turizm ve diğer ilgili bölümlerinden mezun veya bu sene mezun olabilecek..

İstanbul Anadolu / Tümü Club Jolly Turizm ve TİC. A.Ş

İş Tanımı    We are seeking a CRM Analyst position to manage and assist the installation of our Customer Relationship Management Process. This position supports the Marketing Division and identifies the target audiences for marketing campaigns. It also requires day to day dat..

İstanbul Anadolu / Tümü TEZ MEDİKAL SAĞLIK TURİZM A.Ş.

İş TanımıTez Medikal OSGB, 1300 çalışanı 19 OSGB' si ile tüm Türkiye' de kurumsal ve bölgesel müşterilere hizmet vermekte olup, Türkiye' nin ilk 50 büyük firmasının 33' ü ile çalışmaktadır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Mühendislik Fakültesin..

İstanbul Anadolu / Tümü Rönesans Holding

İş Tanımı Satın alınacak inşaat malzemelerinin piyasa araştırmalarının yapılması, Alınan tekliflere göre teklif değerlendirme tabloları hazırlayarak onaya sunulması, Firmalarla sözleşme görüşmeleri yapılması, sözleşme hazırlanması, Tedarikç..

İstanbul Anadolu / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı Cephe işlerinin proje hedeflerine ( İSG-Ç, Kalite, Zaman ve Bütçe ) göre gerçekleştirmek için gerekli tüm kaynakların planlanması, Ana iş programının cephe işleri kısımlarının hazırlanmasında planlama ve yönetim grubuna destek olunması ve oluşan prog..

İstanbul Anadolu / Tümü Rönesans Teknik

İş Tanımı Cephe işleri ile ilgili imalat ve üretimlerin takip edilmesi, zamanında projesine uygun tamamlanmasının sağlanması, günlük üretim raporunun hazırlanması, uygulamaya nezaret edilmesi, İmalat projelerinin takip edilmesi, malzeme hesabının yapılması, ge..

İş TanımıEMTA Grup Şirketlerimizin Teklif, Mühendislik, Proje Yönetimi, İş Geliştirme, Muhasebe Bölümlerinde değerlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun Stajyer arayışımız bulunmaktadır.    Üniversitelerin İşletme, İktisat ..

İstanbul Anadolu / Tümü ISG Airport Hotel

İş Tanımı  Mutfak Standartlarına uygun olarak üretim ve servis yapılması işidir.Aranan Nitelikler    - 1-3 yıl arası deneyim sahibi olan,- Hijyen bilgisi olan,- İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden,..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıMüşterileri arayarak bilgi güncelleme işlemlerini gerçekleştirmek, Belirlenen kural ve standartlar doğrultusunda müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmak, Gerektiğinde diğer birimlere destek,  Aranan Nitelikler..